Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándékként ez jó?
sztem ez tökéletes ajándák :)
én legalábbis örulnék neki
Én inkább el tudnám képzelni az ilyesmit évfordulóra vagy szülinapra. Szerintem a karácsony túl meghitt ünnep az ilyesmihez, de persze ha nem vagytok vallásosak és nálatok nem ilyen meghitt hangulatú a karácsony, akkor belefér.
Mert amúgy tuti hogy nagyon tetszeni fog neki, bármikor is "kapja" ;)
21/L
Csak a szokásos,gagyi közös fotós baromság és a szex.
Nekem nem jönne be, mivel ezzel azt közvetíted, hogy semmiféle ötleted nincs, egy év alatt nem ismertél meg annyira, hogy tudd mit szeretnék, így bedobod ezt a sablonos, csajok által jó ajándéknak gondolt baromságot és azt, hogy a szex csak karácsonykor jár. Ha nekem ezt adnád ajándék címén, baromira kiábrándulnék.
A fehérneművel magadat lepnéd meg. Ajándék szex... jesszus.
Gondolj ki valamit, még van egy heted, te tudod mit szeret. Könyv, stb...
23N
Ez minden csak nem ajándék. És főleg nem karácsonyi.
Vagy te mit szólnál, ha a pasid meglepne egy tökszorító alsó gatyával és egy képkerettel? Komolyan mondom, ettől egyesek még névnapra is jobban megerőltetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!