Mit adhatnánk karácsonyra anyósóm (ék) nak?
Bajban vagyok a karácsonnyal mindig. Bár régóta vagyunk együtt már a párommal, a helyzet nem változó tendenciát mutat...
Első 3 karácsonykor nem adtam semmit, nem voltunk együtt karácsonykor, mindenki asaját családjánál volt.
Negyedik karácsonykor én is voltam a pároméknál, a párom is volt nálunk. Amit én vittem az anyósom helyből elutasította (megbántott nagyon, hetekig készültem vele, aztán az volt a hála, hogy "vigyem haza"). Tavaly apróságot vittem ismét, akkor már elviselhető volt, ahogy fogadta...
Idén már együtt lakunk a párommal, szóval közösen vinnék valamit, de nem tudom mi legyen az. Nagy dolog nem lehet, mert akkor vége a világnak. A sütis ajándék volt már. Fogalmam nincs mi legyen...Vigyünk is, de ne is...
SzerinteteK?
Jajj, hát így nehéz helyzetben vagy, pedig ő az aki a szüleit a legjobban ismeri és neki sokkal könnyebb lenne választania, mint neked aki x ideje ismered őket valamilyen szinten.
Ebben az esetben én is az ajándékkosarat javaslom. Abba kedved szerint vásárolhatsz teát, kávét, bonbont, táblás csokit, mogyorót, pisztáciát, szeszesitalt (pezsgőt, bort, whiskyt, pálinkát..), van olyan kosár amiben még Pick téliszalámi is szokott lenni. :)
Szakácskönyv, sütőforma, fűszertartó, evőeszköz készlet.
Parfüm, krémcsomag, vásárlási utalvány.
Bor, minőségi csokoládé, különleges pálinka.
Páros színházjegy, ha fiatalosak, akkor koncert vagy mozijegy, csokoládé múzeumba ajándék túra.
Kávéznak? Milyen kávágápük van?
Idén az én szüleimnek kávédarálót és különleges szemeskávét veszünk. Szeretnek kávézni és a karos kávégépük van.
nem írtál összeget de a barátnőimnél akik szeretik a csokit tuti befutó volt egy csokifondü készlet mellékelve egy gyümölcscsomaggal, csokival, fűszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!