Milyen ajándékot adhatnánk a fél éves lányunknak karácsonyra?
Valóban nagyon pici még,és három éves kora alatt csak 1-2 emlékképe lesz.Nekem is csak egy van,de az is lehet,h akkor már négy voltam.
Szerintem mindennek örül.Ah hugira emlékszem neki a legnagyobb csoda a karácsonyfa volt.az üveggömböket rakjátok magasra,mert hugi mindenáron azzal akart játszani.
lányomnak tavaly a fa volt a legnagyobb ajándék.a játékokkal nem is nagyon játszott csak a fát nézte állandóan.1 éves volt.most a másik lányom 6 hónapos neki is biztosan tetszik majd a fa.
biztosan örül majd valami kis plüssnek vagy bébitaxinak:)
Az én lányom 5 és fél hónapos lesz karácsonykor, egy Fisher Price babazongorát akarunk neki venni. Tudom, még nem fogja fel a karécsonyt, de ez nagyon jó játéknak tűnik, szines, zenélős, készségfejlesztős, és a mi lányunk egyébként is mindennel játszik, amit a kiságyra szerelünk neki.
Ha játékot veszel, mindenképp jó minőségűt vegyél, mert a sok kínai sz*r játék ami a piacon van kimondottan káros is lehet. Tudod, apró darabok, mérgező festék stb...
Én mindenképp csak olyant veszek, amit bevizsgált a KERMI, és rajta van a játékon a KERMI engedély száma. Ritkán veszünk játékot, de akkor már legyen jó minőségű. A picikém életét, egészségét nem kockáztatnám csak azért, hogy spóroljak.
Egyébként interneten 6.848 és 13.290Ft között van az ára. Érdemes körülnézni.
UI: Aminek a babák a legjobban örülnek, az apa és anya vigyorgó feje, úgyhogy sok mosolyt kívánok nektek!
Üdv!
Mia
Kedves előző (Mia) válaszoló!
A Fiser Price játékok is kínában készülnek, és a KERMI vizsgálat sajnos nem jelent semmit. Lást a nagy botrányt kavart gyöngyös játékot, azt is bevizsgálta a Kerni.
Kérdezőnek: Nagyon sok szeretetet, mosolyt és figyelmet adjatok a kicsinek.
Az előző válaszolónak javaslom, ő vegye meg a legócskább, legsz*rabb játékot a gyerekének. Nem csak a fischer price játékok, hanem szinte minden holmi kínában készül!!!
A fischer price akkor is minőségi holmi, nem úgy mint a sok bóvli vacak, amivel 1 napig tud játszani a gyerek, mert másnap már használhatatlan.
Tudom miről beszélek, mert anyósom csak ilyen leakciózott ócska, semmiresejó holmikat vásárol mindhárom unokájának. Nála a lényeg, h pár száz forintból megússza, és így többet tudjon elinni. Ha neked is ez a szempont, akkor adj a gyereked kezébe életveszélyes márkátlan játékokat.
A gyöngyös játékról meg azért derült ki, hogy mérgező, mert vannak olyan kretén szülők, akik ilyen apró darabokból álló játékot vesznek akkora gyereknek, aki még nem érti meg, hogy nem veheti a szájába, nem nyelheti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!