Mit szólnál, ha egy pár evőpálcikát kapnál karácsonyra valakitől?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 13:55
2/20 anonim válasza:
Örülnék..:) Szeretek evőpálcikával enni, de mikor elváltak a szüleim kidobták őket és egészen eddig eszembe se jutott, hogy pedig hogy szerettem azokkal enni.Jó lenne megint..Be is szerzek párat.:) 23/L
3/20 anonim válasza:
Én nem használok ilyet, nem nagyon tudnék vele mit kezdeni, menne a fiókba a többi felesleges tárgyhoz.
Viszont aki szereti a távolkeleti konyhát és nyitott rá, akkor biztos örülne a pálcikának, bár szerintem akkor már érdemesebb többet venni belőle, hiszen kanálból, vagy villából is készletet adunk ajándékba, nem 1-1 darabot.
5/20 anonim válasza:
Én örülnék neki. Szeretek azzal enni. De akkor ne egyett, kicsit többet.
6/20 anonim válasza:
úgyis akartam venni :D csak nem mertem
7/20 anonim válasza:
Többször eszembe jutott és hangosan is megjegyeztem, hogy kipróbálnám, milyen enni vele. Valahogy sose jutott rá, mindig elfelejtettem, ha odakerültem. Úgyhogy még örülnék is neki. :)
8/20 anonim válasza:
Mondjuk ha már karácsonyi ajándék, akkor egy készlet jobb lenne. :)
9/20 anonim válasza:
BBKRISOF;
Mi az hogy nem mertél venni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!