Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vennétek neház sorsú vagy...

Mit vennétek neház sorsú vagy árva 16-17 éves srácnak?

Figyelt kérdés
Közeledik a karácsony.Ilyenkor mindig vannak ezek a cipősdoboz akciók(mikor cipős dobozban ajándékot lehet küldeni a szegényeknek).Idén én is rész szeretnék venni benne ,de nem tudom mit adjak .A cél korosztályom 26-17 éves lenne.Én most 18 vagyok.
2012. dec. 3. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Van egy állami gondozott közeli ismerősöm.Az a tapasztalatom velük ,hogy 16-17 éves korukra már elég kiégettek.Lehet más korosztálynak kéne vásárolnom???Lehet csak én tapasztalataim rosszak! Segíteni szeretnék!
2012. dec. 3. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:

SZerintem más korosztálynak kéne vásárolnod, elvégre 16-17 éveseknek már nem olyan a gondolkodás módjuk, és nem úgy fogják fel ezt az egész ajándékozósdit, mint a kisebbek. Ilyen korban a pián kívül semminek sem örülnek.. :( (tapasztalat)

Szerintem vásárol 12-14 éveseknek :D

2012. dec. 3. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben.de nekik mit???Tisztálkodási szer + édesség???Vagy mit?Nem tudom elképzelni egy árvaházban mi használható.Nem veszik el tőle a nagyobbak a tusfürdőt meg a csokit???:S
2012. dec. 3. 17:06
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom te hogy vagy ezzel de En 30 vagyok Es távirányítós Helit kaptam a Baratnomtol Es örültem mint majom a farkamnak :)
2012. dec. 3. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Az kiráááály:D
2012. dec. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!