Ti mit vennétek az anyukátoknak a lánytestvéreteknek és az apukátoknak karocsonyra?
Mindig próbálok valami hasznos dolgot.
Elromlott a telefonunk, úgyhogy hordozható telefont vettem a szüleimnek, emellé még valami konyhai eszközt fogok, mert anyukám sokszor süt.
Felesleges dolgokat nem veszek. Volt, hogy nem volt pénzem karácsonyi ajándékra, így az anyum ütött-kopott ezer éves sütireceptes könyvét átírtam újra (éjszakánként, hogy észre ne vegye), s varrtam rá egy borítót)
Kávét mindig veszek nekik, mert az fogyóeszköz.
Nővérem már felnőtt, így külön nem szoktunk venni ajándékot, inkább a gyerekek kapnak nagyobb értékben.
De vehetsz a tesódnak ruhát, könyvet, kedvenc CD-t, e-book-ot, parfümöt , órát stb. amire épp szüksége van, de nem telik rá.
De adhatsz élményt is ajándékba.
Pl.: ha keveset van együtt a család, akkor egy kirándulás, városnézés, színház/mozi látogatás, lányos-nap, korcsolyázás, kézműves tanfolyam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!