5000 ft-ig lehet kapni szép, nem túl extra ezüst karkötőt?
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy azt veszek anyukámnak karácsonyra, de nincs rá sok pénzem :/2012. dec. 2. 18:18
1/5 anonim válasza:
Szia!
Olyan ékszerboltban ahol alacsonyak az árak, ott fogsz kapni. Ennyi pénzért nagy valószínűséggel egy vékonyabb, egyszerű kell számítani, mert iszonyatosan fent van most az ezüst ára is. Járd végig a városodban az összes lehetséges ékszerboltot, ne kerítsen el, ha néhol horribilis összegeket látsz. Annál biztos, hogy lesz olcsóbban is :D
2/5 Pendulum92 válasza:
szerintem 4-5000 ért elég jót kapsz
3/5 Pendulum92 válasza:
mármint nem 1 cm vastag gyémántberakásost, de elég korrektet szerintem.
4/5 anonim válasza:
Én eléggé szépet vettem 6000 Ft-ért...
Valahol a Szent Erzsébet tér felé vettem...
ha segítettem küld a pacsit légyszí :)
5/5 kriszti77 válasza:
Ha nincs annyi pézed vehetsz gyürüt,vagy medált esetleg bizsut az sokkal olcsóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!