Mit kérjek karácsonyra 11 évesen?
Figyelt kérdés
lány vagyok szeretem a kutyákat az angry birds et.Szeretem a kreatív dolgokat és van 3 kutyám halam táblagépem.van telefonom.és 4000-5000 ft ban választhatok.Vicces vagyok szeretek gépezni fotózni szerintetek?2012. dec. 2. 12:55
12/17 Professzor :D válasza:
11 vok én is sztem kérj floppyt vagy mondjuk nagy angry birds plüss izébizét :) vaagy saját mobilnetet xd
13/17 Imperator2001 válasza:
Helyesírási szótárt -_-
14/17 anonim válasza:
Hogy a szókincsed is szaporodjon, és ne csak a gépen lógjál, tökéletesen ajánlom a könyvet, azon belül a szent johanna gimit! A te korosztályodban ez tökéletes, max 1000 forint asszem, és megéri! De valami társasjátékot is kéretsz pl: az élet játéka nagyon szórakoztató, és kártyában az unot, illetve a "tovább fejlesztett" változatát az unot ajánlom!
17/17 anonim válasza:
A fényképezőgép nem 3000-4000 Ft, még a legolcsóbb sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!