Mit agyjak anyukámnak karácsonyra? Olyat szereték amit én készítek.
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 11:25
1/4 authoria válasza:
Mondjuk egy saját fényképalbum
vagy ha szereti a fürdősót akkor: [link]
esetleg ha szeret főzni akkor készíts neki saját szakácskönyvet
amibe rakhatsz pár fotót is :)
vagy veszel egy szép kis füzetkét azt kidíszíted meg minden és mindenki leírja a legszebb élményeit ebből az évből :)
De csinálhatsz neki egy nyakláncot vagy egy szép karkötőt is :) remélem tudtam segíteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm a segítséget
2012. dec. 1. 20:09
3/4 anonim válasza:
Én, ha kreatívkodásról van szó, mindenkinek a dekupázsolást ajánlom, mert rengeteg dologra jó. Csinálhatsz szalvétaképet, de ajánlok egy nagyon egyszerű, de szép módszert: egyszer vettem használtcikkes boltba 200 forintért egy fa képkeretet, és valami lakberendezési magazinból kitépkedtem szép, rózsás meg tündérkés képeket, és azokat deku ragasztóval felragasztottam a keretre, de ugyanezt már megcsináltam egy szép csomagolópapírral. Ha kíváncsi vagy, privátba küldök képet, hogy néz ki - utána már csak egy közöt képet kell beletenni:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm vailia légyszives küldenél nekem olyan képet??
2012. dec. 2. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!