Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak anyukámnak és...

Balogh Csilla&Barbi kérdése:

Mit adjak anyukámnak és apukámnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Anyukám és apukám adtak 3000-3000 Ft-ot,hogy vegyünk nekik egy-egy ajándékot karácsonyra csak nem tudom hogy mit. Anyukám egy valamit nem szeretne szakácskönyvet,apukám mindennek örül szerintem.

(Igaz még egy kicsit korán van Karácsonyi ötleteken gondolkozni de én szeretném hamar kigondolni és időben meg venni).

2012. okt. 31. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

"....hogy vegyünk nekik..." Akkor van testvéred? :D

Anyukádnak pl. vehetsz egy nyakláncot, vagy karkötőt, apukádnak meg pl. vehetsz egy autó modellt (feltéve, ha szereti az autókat)

De készíthetsz akár saját kezűleg is ajándékot! Egy fotoalbum, rajz, dtb.. :)

2012. okt. 31. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja már látom, ott van a nevetekben is :)....
2012. okt. 31. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Apudnak vegyél valami parfümöt, anyudnak meg valami arckrémet, testápolót. Vagy mind a kettőjüknek egy-egy ilyen csomagot, amit a Tescoba megkapsz. Tartalmaz egy tusfürdőt meg egy deot, vagy egy sprayt és egy tusfürdőt. Sok féle közül lehet választani.
2012. okt. 31. 16:09
 4/6 anonim válasza:
Kreatív boltban olcsón lehet kapni fad bozokát, ékszertatrót, amit te dízsíthetsz fel. a Kreatív boltban lehet rá kapni öntapadó csillámokat, mintákat, esetleg ragasztóval kisdízsítheted a képükkel is.
2012. nov. 1. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönjük a tippeket,ezek mind jó ötletek!

:D

2012. nov. 1. 15:17
 6/6 Doresz9 válasza:
Csináljatok nekik egy emlékkönyvet amibe képeket ragasztotok (pl kiskorotok, esküvőjük, stb.) meg mondjuk írtok bele szép idézeteket, rajzoltok bele meg dekor boltba lehet venni ilyen fából készült virágokat aztán azokat beleragasztani, stb. Én a nővéremnek csináltam és annyira tetszett neki h még el is sirta magát
2012. nov. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!