Ez így már hülye ajándék?
Most a konzol típustól tekintsünk el, nem az a fő kérdés, aki pedig nem tudja mik .
A férjemnek akartam venni egy plyastation 3-t karácsonyra.
Régebben beszéltünk róla, hogy de jó lenne egy xbox, de végül nem vettünk. Most nem rég újra feljött, hogy tudna jobb áron szerezni, mert van ismerőse, aki egy ilyen üzletben dolgozik. Aztán annyiban maradt, hogy most egy csomó mást is kell venni, majd visszatérünk rá.
Én közben kitaláltam, hogy veszek neki karácsonyra egy ps-t, mivel neki is az volt régebben, még a kettes, meg más okból is nekünk az jobb, ami játékokat meg szeret, azok erre is vannak, szóval így úgy voltam vele, hogy kap egy konzolt, mégpedig ezt a fajtát azzal a játékkal, ami mostanában megtetszett neki, meg egy olyan játékkal, amit mindketten nagyon szerettünk, mikor a barátjáéknál játszottunk vele.
Többször beszéltünk róla, hogy mindketten nagyon szeretünk játszani és nekünk nagyon megérné, mert hiába 12-13 ezer egy játék, de vége, csak annyi és örökre megvan, és számítógépes játékokra havonta többet is tudunk költeni, meg tök jó lesz meg minden.
Erre valamelyik nap megint feljött a téma, és akkor mondja, hogy ő amúgy annyira nem is akar ilyet, jó neki a pc, de hát mondtam, hogy eddig egy csomószor te magad mondtad, hogy tök jó lenne, meg magad jártál utána, meg te mondtad, hogy valaki játszott egyen egy bizonyos játékkal, hogy az milyen jó stb. Hát hogy leginkább ő azért mondta, hogy vegyünk, mert hogy tudja, hogy én szeretnék. Aztán azt mondja, hogy de végül is van olyan játék, amit meg pc-n nem lehet játszani és arra azért jó lenne.
Na most nem tudom, mit csináljak. Küldjem vissza? vagy mi legyen? Most ezek fényében kicsit úgy érzem, mintha ez az egész úgy jönne ki, hogy magamat ajándékozom meg, mert én sokkal jobban akartam, csak úgy álcázom, mintha ő kapná.
:( De én azt hittem ő is nagyon szeretne egyet...
Szerintem csak azért mondogatja,mert ezzel akart arra célozni,hogy mennyire is szeretné ezt.
Szerintem nagyon fog neki örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!