Hogyan tudnánk odaadni a férjemmel ezt az ajándékot a nagyimnak?!
Figyelt kérdés
Mivel ő nem nagyon költ ilyenekre, ezért úgy gondoltam,hogy karácsony előtt elvisszük fodrászhoz a nagyimat, mert rettentően dús és kezelhetetlen a haja. De valahogy szeretnénk neki, valami kézzelfoghatóval közölni,hogy ez az ajándéka, csak nem tudjuk,hogy hogyan kellene!! Szeretném, ha írnátok pár ötletet.:) Előre is köszönöm.2012. nov. 29. 13:05
1/4 anonim válasza:
Én tavaly masszázst kaptam a húgomtól, ő rajzolt nekem egy szép kupont, ti is rajzolhattok/ szerkeszhettek akár gépen egy kupont, és ezzel jelképesen jelzitek, hogy felhasználhatja :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik.:) köszönöm szépen.:)
2012. nov. 29. 13:18
3/4 anonim válasza:
A neten rengeteg kuponakcióból válogathattok,az nyomtatható,és még olcsóbb is.Ha pedig ismerős fodrászhoz vinnéd,őt is megkérdezheted,van-e ajándékkártyája,de ha nincs te is szerkeszthetsz egyet.Én egy cserép mikulásvirág mellé tűzve adnám oda.
4/4 A kérdező kommentje:
Ismerőshöz menne.:)
2012. nov. 29. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!