14 éves lányok, ki mit szeretne karácsonyra?
ooh, énis annyi vagyok. :3
figyelj, aminek én örülnék, az valami füzet, v. kis könyvecske tudod. :) jó mintával.
vagy ékszert, minden mennyiségben! :))
a legjobb bolt erre a claire's ékszerbolt, (Duna plaza, stb..) eléggé magasak az árak, de 20000-ből kijössz. :)
onnan bármit vehetsz!
és ami még most nagyon nagy: a New York, London, és Párizs imádat. én is rajongója voltam/vagyok ennek a hülyeségnek. XD
tehát vehetsz neki bármit, ami Párizsos, New Yorkos, vagy pedig London, vagy amerikai zászló mintájú, selytésem szerint. x3
na, remélem segítettem. sok sikert! :D
előző válaszoló vagyok, és még hozzátenném, hogy Párizson, meg ezeken belül a híres építményeket értem: pl.: Eiffel torony, BigBen, és New York személyében meg egy kép egy nagyvárosról, vagy ilyesmi. :))
lehet kapni sok telefonfülkés, vagy Eiffel tornyos fülbevalót, ilyesmiket, van bőven. :)
14 éves vagyok, szóval remélem tényleg jó ötletekkel szolgálhatok :)
Ajándékutalvány: New Yorker, H&M, C&A /húgodtól függ/, de egy drogériással nem tévedhetsz pl: Müller, DM, Rossmann
Fülbevaló: beszúrós, valami aranyos mintával
Telefonra hátlap, tok, vagy olyan kis kulcstartószerűség
Ha művészlélek, mint én akkor akrilfesték vagy valami hasonló drágább dolog, erről nyugodtan érdeklődj a hobbiboltokban.
Könyv:a húgod ízlése szerint (érdemes körülnézned a könyvei között majd a boltban érdeklődni hasonló témájúakról)
Koncertjegy (mindenképp tudd meg valahogy, hogy szereti-e a húgod az adott énekest/bandát)
Táska: mert abból sose elég :D
Esetleg ha még mindig nem találtál neki valót, írj privit a személyiségéről és akkor többet segíthetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!