Idén milyen szaloncukrot fogsz venni?
Milka vagy Stümmer,ezeket néztem ki.
40-50 deka elég belőle,többet még ezekből sem eszünk meg.
Olcsóbbat nem érdemes venni,3 éve azt vettem,ehető volt,de igy is 80%-a nem fogyott el,szomszéd gyerekeknek adtuk januárban.
első vagyok
Nálunk azóta nem fogy,mióta készitek mézeskalácsból is diszt...az a szilvesztert sosem éri meg,mindenki azt csipegeti le :)
(olcsóbb,finomabb,egészségesebb)
Milka Joghurt a legjobb, véleményem szerint, nálunk eddig még minden évben az volt, mert ez fogyott el. Mást nem nagyon szeret a család.
De iszonyat ára van :/ Közel 2000 ft egy doboz idén már..
Kókuszost és vajkaramellást.
Én is imádom a Milkásat ,de az abszolút nem éri meg. 40 dkg kerül 2000ft-ba,abból már több mint 1kg Milka csokit lehet venni. Én inkább veszek "gagyi" szaloncukrot és a fa alá pár tábla Milka csokit.
zseléset, egy kevés kókuszosat és ha van karamellásat...
egyenlőre ezek a terveim :)
Bonbonetti (alias Stollwerck-Tibi) toluk zseleset es ha van vajkaramellasuk azt is. Egyebkent a tejkaramellas a kedvencem, de azt kimerve aruljak (piros celofanban), igy vigyazni kell, hogy valoban puha es omlos legyen. Volt, hogy nem kertem kostolot es utana szidhattam magam olyan kemeny volt.
Sajnos nekem a Milka vagy a Szamos + kezmuves szaloncukrok megfizethetetlenek pedig azok kozott aztan akad gyonyoru izvilagu...
Nálunk a joghurtos Milka a kedvenc vagy a zselés cukorka.
Mondjuk mindegy,a Milkának meg van az ára,az otthon sütött pedig macerás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!