Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak én várom már ennyire a...

Csak én várom már ennyire a karácsonyt? :D

Figyelt kérdés
Még csak október eleje van de én már zenéket töltök le dekoráció és ajándék ötleteket nézek meg karacsony.hu-t. Ugye nem csak én vagyok ezzel így?:DDD Csak nem szeretném h karácsonyra meg elmúljon..:/

2012. nov. 18. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Mások is így vannak ezzel. Csak én nem tartozom közéjük...
2012. nov. 18. 15:51
 2/9 anonim válasza:

De cuki vagy xD

Én nem igazán várom. Túl nagy a stressz.

2012. nov. 18. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
De hiszen már november közepe is elmúlt.
2012. nov. 18. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már nagyon szívesen feltenném a karácsonyi dekorációt, meg a világítást az ablakra, mert már nagyon karácsonyi hangulatom van, csak a párom még korainak tartja, és nem engedi :D
2012. nov. 18. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Magát az ünnepet én is várom,de azt,hogy az addig lévő idő elteljen azt nem.

Amúgy én csak decemberben kezdek készülődni.

2012. nov. 18. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Már október óta tolják az emberek képébe, hogy úúú így karácsony, úgy karácson. Mire eljutunk odáig, ráunok az eégszre és úgy vagyok vele, hogy csak érjen már véget.
2012. nov. 18. 16:36
 7/9 anonim válasza:
nem vagy egyedül. én már teljesen be vagyok "zsongva". nagyon szeretem a karácsony hangulatát meg amikor szenteste összeül a család egy vacsorára és beszélgetünk meg ott van a karácsonyfa amit nagyon imádok.
2012. nov. 18. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Már várom én is...
2012. nov. 19. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Kajak november van XDDDDDD na mindegy:DDD

a lényeg h örülök akkor:)) És igen már énis úgy kitenném a díszeket meg minden de próbálom magam kordában tartani h karácsonyra is maradjon még hangulatom hozzá:DD És köszönöm a válaszokat :))))))

2012. nov. 19. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!