Karácsonyi hangulatod van már?
Figyelt kérdés
Vagy még nincs?
Mikor kezdtél el/fogsz elkezdeni a karácsonyi ajándékokon és egyebeken gondolkozni?:)
2012. nov. 18. 12:11
11/20 Quorra válasza:
Nekem karacsonykor sincs karacsonyi hangulatom.
12/20 anonim válasza:
Van is meg nem is. Már nekem volt mikor Augusztus végefelé az volt. Karácsonyi zenéket hallgattam, aztán elmúlt. Manapság megint van, de ha süt a nap akkor valahogy nincs. De ha borongós az idő, akkor az van :) És már csak 5(!!!) HÉT. Jövőhéten Advent 1. vasárnapja :)
13/20 anonim válasza:
Most, hogy közeledik az Advent, egyre inkább. Már jobban gondolkodom, tervezgetek.
Kézzel fogható ajándékot csak a közeli családtagok kapnak, a többieknek kézzel készítettet adok.
Ami felháborított, az az, hogy már múlt hét elején az egyik plázában karácsonyfák vannak felállítva. November elején! Minek? Ezzel csak azt érik el, hogy mire eljön a Szenteste, mindenkinek elege lesz belőle.
14/20 anonim válasza:
Hanyadikán kezdődik az Advent?
15/20 anonim válasza:
egy hét múlva, akkor lesz az 1. Vasárnapja. Azaz November 25-én.
16/20 anonim válasza:
Már kezd az lenni,de igazán majd Decembertől lesz az.
Amúgy én már október elején is láttam boltban szaloncukrot.
17/20 anonim válasza:
most néztem utána December 2-án. Ez érdekes, mert én úgy tudtam, hogy Advent 4. vasárnapja után 1 hét múlva Karácsony. Erre Advent 4. vasárnapja 23-ára esik. Szóval ez elég hülyén van most megoldva. Vagy én tudom rosszúl lehet, sőt biztos, hogy akkor úgy van, hogy az utolsó vasárnap az Aranyvasárnap, és mivel most pont Szenteste előtti nap, ezért az Advent 4. Vasárnapja. Hát ez is ritkán fordul elő.
18/20 anonim válasza:
Az advent kezdete november 29-hez legközelebb eső vasárnap.
Jövő vasárnap még csak Krisztus Király lesz!
December 2 már Advent 1. vasárnapja.
19/20 anonim válasza:
Aha,pont az előtte lévő nap advent utolsó vasárnapja.
20/20 anonim válasza:
Nem különösebben szeretem a karácsonyt, de természetesen ajándékokat veszek, már megvettem a 90%-át, szeretem korábban megvenni a családnak. Már október vége fele óta gyűjtöm az ajándékokat, ahogy volt pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!