Karácsonyi hangulatod van már?
Vagy még nincs?
Mikor kezdtél el/fogsz elkezdeni a karácsonyi ajándékokon és egyebeken gondolkozni?:)
Kezd már :)
Már meg is vettem két ajándékot :)
Nem, szerintem gusztustalan, hogy a szeretet ünnepéből ajándék ünnepét csináltak az emberek, és november közepén már ez a téma...
December közepétől kezdünk mi hangolódni, tervezgetni a karácsonyi menüt, de mi egymás társaságának és a meghitt estének örülünk előre, nem az ajándékoknak.
Bocs ha ezzel megbántok valakit, ajándékot adni alapvetően jó dolog, de ez a felhajtás...Rémes.
Túlzásba lehet vinni persze, de szerintem ez egy tök jó alkalom az ajándékozásra.
Szóval anyu nagyon szeretne egy botmixert. Akkor nem csakúgy veszem meg neki, hanem karácsonyra.
Ettől még én szeretem őt :)
Jó, nem az ajándékozást akarom leszólni, ne értsetek félre, gondolom azért érthető, mi zavar...Meg ez a sok reklám, hogy ezt vedd meg, azt vedd meg. Mindenhol az ünnepi kirakat már ilyenkor.
Szerintem túlzás.
Szerintem az a túlzás, aki hitelt vesz fel miatta.
Én ezt nem engedném.
Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!