Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Gáz egymásnak pénzt adni...

Gáz egymásnak pénzt adni karácsonykor?

Figyelt kérdés

6 éves kapcsolat, az ajándék egy-egy tízes egymásnak karácsonyra.

Szerintem ez borzasztó, nekem az jön le, hogy ennyire nem foglalkoznak egymással... vagy nem is tudom. Én még ilyet nem hallottam eddig.

2012. nov. 17. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég bizarr,de ha nekik így jó ez van.

Be sem kell nyílván csomagolni mert megmondod,hogy az ajándékod ott van a pénztárcámba rejtve,vedd el XD

De az is jobb lenne ha különböző helyre egy-egy 10000 Ft értékű ajándék utalványt adnának.

2012. nov. 18. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Már akkor többet adnának egymásnak, ha nem adnának semmit csak puszit.

Ez így elég gáz és fölösleges is. Ez olyan, mintha muszájból adnának valamit, vagy arra sem veszik a fáradságot, hogy a másiknak örömet okozzanak.

Persze nem azt mondom, hogy most akkor vásároljanak össze mindenféle hülyeséget, de csak tudják tán, hogy mi az, amire szüksége van a másiknak. Ha pedig mindenük megvan, akkor valami kreativitást is bele lehetne vinni a karácsonyba, az ajándékozásba és a kapcsolatukba is.

Van élmény ajándék is, ami nem feltétlenül kell, hogy drága legyen.

Sajnálom őket!

2012. nov. 18. 13:46
 13/15 anonim válasza:
szerintem ez kicsit ciki hogy nem tudod mit szeretne karácsi ajándékként
2012. nov. 18. 18:35
 14/15 anonim válasza:
hát ebben a formában gáz. de én pl.anyu barátjától mindig pénzt kapok, mert azért annak jobban örülök min egy huszadik pizsamának így 23évesen.:) ő nem ért az én korosztályomhoz (nincs gyereke) és így egyszerűen azt veszek magamnak amit szeretnék (vagy félrerakom). de ha már annyira nincs senkinek ötlete és egy kicsi időt szán rá és nagyjából tudja a párja miket imád (én pl parfümőrült vagyok, de másnak a cipők, táskák, sportmeccsek, stb.) akkor vegyen abban az értékben egy ajándékutalványt basszus. én a tavalyi douglasos utalványomnak nagyon örültem, mert a párom úgysem tudja milyen parfümöket szeretek (névileg)
2012. nov. 19. 14:21
 15/15 anonim válasza:
ez így tényleg gáz :) kicserélik a tízeseket? szűk családom belül nálunk nem szokás egymásnak pénzt adni, fura lenne nagyon. talán ha az érettségikor meg a diplomakor kaptam. persze más apróságok mellé. de távolabbi rokonok szoktak adni, és nagyon örülök is neki, hiszen mindig jól jön! sokkal jobban mint pl. egy büdös parfüm.
2012. dec. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!