Gáz egymásnak pénzt adni karácsonykor?
6 éves kapcsolat, az ajándék egy-egy tízes egymásnak karácsonyra.
Szerintem ez borzasztó, nekem az jön le, hogy ennyire nem foglalkoznak egymással... vagy nem is tudom. Én még ilyet nem hallottam eddig.
Hát igen ebben a formában elég gáz:D
Én is mindig pénzt kértem rokonoktól de az más mert akkor még gyerek voltam azt visszaadni nem kellett, de ez...
Gyakorlatilag semmit sem adnak egymásnak, még ha megbeszélik hogy levásárolják a 10-est akkor egy kicsiny értelme van, de akkor sem az igazi.
Nem értem hogy mi ebben a lényeg. Kicserélik a 10 ezrest? Akkor minek adják egymásnak? Adjanak egy nagy puszit és le van tudva a dolog.
Elég hülyén jönne ki, hogy a párom elém állna, előkapna 1 db 10 ezres bankjegyet, hogy "Boldog karácsonyt"
Én meg elővennék 2 db 5000 forintot hogy mégse a 10 ezrest adjam egy összegbe, csak a változatosság kedvéért, hogy "neked is boldog karácsonyt" Mi értelme van ennek?
Ez nem ajándékozás. A karácsony egyébként sem az ajándékokról szól. Sokkal jobb lenne, ha inkább valami bensőséges programot csinálnának, vagy megpróbálnának megállapodni abban, hogy csak személyesen készített ajándékokat adnak egymásnak.
Ez lehet egy jó étel, süti, barkácsolt valami, amihez éppen van tehetségük.
Én ezt javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!