Megvegyuk neki karacsonyra az IPhone 5-ot? A lanyom 14 eves es karacsonyra feher iPhone 5,64 gb -os telefont kert?
Ha igaz is lenne a kérdés, akkor minek kéne 64 giga tárhely? A 2 LMFAO, meg Justin Bieber album elfér 16-on is.
Amúgy a kérdező e-pénisze biztos sokat nőtt, hogy egy ilyen király kamu kérdést kitudott találni.
Jézusom! Amikor 2 éve voltam 14 éves még örültem, hogy kaptam egyáltalán telefont a 4,5-ös átlagomért. :)
Normális családból jövök, nem mondhatnám magunkat szegénynek, de ilyenekre ennyi pénzt áldozni eszünkbe se jut.. Olyan szakközépbe jutottam be, ami az ország elsői közt benne van.. Valamiért az okosabb/érettebb gyerekek nem akarnak ezzel villogni.. Mint valamelyik válaszoló is mondta.. Lassan már gúny tárgyává válik az ilyen.
Minap jöttem haza, belvárosba egy hasonló korú lány, mint Te (mert ugye a kérdést Te írtad..)iPhone 5-tel hallgatott zenét és véletlenül se rakta volna be a zsebébe és minő véletlen ketten rá is "tapadtak". Szerintem Te se raknád el semmi pénzért, had lássák csak, hogy Te is divat lettél a telefonoddal..
Szerintem egy érett felnőtt tud ékezettel írni :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!