Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyünk egy 10 éves...

Delno kérdése:

Mit vegyünk egy 10 éves lánynak karácsonyra?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Könyvet, babát, társasjátékot, biciklit, attól függ, mennyit szántok rá.
2012. nov. 10. 16:47
 2/6 yuukicross válasza:
Az attól is függ hogy mennyit szántok rá és hogy milyen a kislány személyisége. szóval van ilyen bőrbarát arcfesték, gyerekek részére készített szemfesték, akkor barbie, ( kiskutyát), mini házi sütödét, és persze mindn gyerek szereti a legót
2012. nov. 10. 17:19
 3/6 anonim válasza:

neki való, nem túl hosszú, aranyos könyvet, esetleg pónit...

De az segítene, ha mondanád miket szeret, milen személyisége van, akkor jobban tudok segíteni :)

2012. nov. 10. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyaklánc,karkötő,ruha,vagy kérdezd meg a szüleit milyen játékot vagy mást szeretne.
2012. nov. 11. 00:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy játékot már nem akarunk neki venni, mert úgyis hamar megunja, és nem fogja érdekelni..
2012. nov. 11. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én kiskoromban nagyon szerettem a Márti könyveket. Nagyon érdekes kis történetek vannak benne. Szerintem vehetnél neki egy ilyen könyvet. :)

[link]

2012. nov. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!