Szerintetek ez jó ötlet? Mennyiért valósítható meg?
könyvkötőként mondom:
Mivel 1 pld lenne, így érdemes a gépeden megírni, megszerkeszteni a meséket, történeteket. Majd szépen oldalanként kinyomtatni. Ha ez megvan akkor egy könyvkötő be tudja neked kötni ragasztókötéssel. (mivel laponként adod át neki így fűzni nem fogja tudni csak ragasztani a gerincét. A könyvkötőnek ki kell számolnia, hogy mennyibe kerül az anyag, és a munkadíja. Végül is ez lenne az ár amit fizetni kéne.
De az ár függ attól is hogy milyen könyvet kérsz.
- bőrkötésű
- fél műbőr kötésű
- egész műbőr kötésű
- papírkötésű
stb..
Milyen színű legyen a kötés. Legyen-e rajta aranyozás
Milyen legyen a könyv gerince? Bordázott vagy sima??
Szóval ezek mind fontosak mert ennek az anyagoknak az ára és a munka idő is számít.
Én például ritkán csinálok pénzért könyvkötést idegeneknek, mert ahogy mondani szoktam nekik, olcsóbb ha újra megveszik a könyvet (arra gondolok amikor hozzák az agyon olvasott kedvenc könyvüket, hogy javítsam meg , mert szétesett..)
Ha tényleg ilyen ajándékot szeretnél (ami elég jó ötlet, nekem tetszik) érdemes felkeresned egy könyvkötőt aki megmondja az árát, hogy mennyiért csinálná meg..
Ha te nyomtatod,akkor legolcsóbban 2ezerért be kell kössék kb.
Bármi extra kérés már emel az árán.
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg, ha van valami meseötletetek azt is leírhatnátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!