Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak a 13 éves lányomnak...

Mit adjak a 13 éves lányomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Szeret olvasni, számítógépje van, tévére nincs szüksége mert amit akar, megnézi a gépén, okostelefonját ellopták de azt mondta hogy csak a szülinapjára vagy ballagásra kér. Nagyon szereti Franciaországot, szeret rajzolni. Mit adjak neki?

2012. nov. 7. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonló érdeklődési körökkel rendelkezem és minden vágyam egy e-book olvasó, mert nincs pénzem annyi könyvre, amennyit elfogyasztok. Majd ha szeretnél írj privátot és küldök néhány 13 éves korosztálynak való e-könyvet. De a rajzfelszerelés is jó ötletnek tűnik, vagy egy festőállványba is beruházhattok. 13/L
2012. nov. 14. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 lehet anyukád a kérdező :)
2012. nov. 14. 17:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, nincs okostelóm, Franciaország sem érdekel túlzottan. Bár a rajz és az olvasás stimmel... Mindegy, érdekes lenne azért :D
2012. nov. 14. 17:55
 14/18 anonim válasza:
Egy kiszabott nagy pofont
2012. dec. 18. 15:35
 15/18 anonim válasza:
Egy rajzot Franciaországról(Eiffel torony)
2012. dec. 25. 20:57
 16/18 anonim válasza:
E-book olvasó nem rossz ötlet, ha bírja a szeme ( én hülyét kapok tőle csak rendes könyvet olvasok) egyébként Eiffel torony most óriási divat, szinte bárhol találsz ilyen cuccokat. És igen itt Magyarországon. Én Pesti vagyok, és szintén Francia, de főleg Párizs mániámmal szinte minden Eiffel tornyos cuccom itthonról van. Mikor kinn voltam két cd-t és kulcstartókat vettem a család számára ;-) Ha Franciából akarsz kiindulni, sok a lehetőség
2014. dec. 9. 09:40
 17/18 anonim válasza:

Bármely francia kép poszter akár több is, az ajtajára, a szobája falára, képzeletben hagy érezze magát Franciaországban.

És ha egyszer lenne rá keret, mondjuk jövőre, v utána egy párnapos francia utazás, ha még rajongója lesz Franciaországnak.

2014. dec. 9. 13:04
 18/18 anonim válasza:
Bagettet, surrender zászlót
2015. márc. 10. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!