Milyen szinűre diszititek idén a karácsonyfát?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 11:58
21/24 anonim válasza:
Színes. Sok díszt vettünk, de nagyon sokat örököltem is szüleimtől, nagyszülőtől, anyót is adott sokat. Van, ami kicsit kopott, szét van menve ( télapó, angyalka), stb. de nekem igazán hiányoznának. Számomra ezeknek van igazi értéke.
22/24 anonim válasza:
"Olyanra amilyenre tavaly is volt, és azelőtt és azelőtt. Színesre."
Első,pont ezt akartam írni! A számból vetted ki ezt a mondatot :D
23/24 anonim válasza:
Nálunk már évek óta piros és arany díszekkel van tele a fa, mivel ezekből a színekből van a legtöbb dísz. :D
Régebben vegyes volt, minden szín volt rajta :)
24/24 anonim válasza:
Nekünk eddig minden évben színes volt,csupa olyan díszekkel amiket kaptunk és soha nem gondolkoztunk azon,hogy milyen színűre díszítsük,egyszerűen csak felraktuk rá a díszeket és kész:) Viszont idén aranyszínű lesz! Egy kis változatosságért. Szerintem az arany nagyon szép:) Kicsit költséges számunkra,mert nekünk semmi arany díszünk nincs,mindet vennünk kellett.Benne voltak a díszek 20 ezer ft.-ba,de megérte...nagyon szép lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!