Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Apukámnak szeretnék karácsonyr...

Karina0810 kérdése:

Apukámnak szeretnék karácsonyra ajándékot venni és nem tudom mit vegyek?

Figyelt kérdés
Nem spry-t meg ilyesmiket akarok venni! Nagyon szereti a magyaros dolgokat és a Kárpátiát! Ötleteket sok szeretettel várom! Előre is köszönöm!

#Karácsonyiajándékok
2012. nov. 3. 13:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Ahogy olvastam, hogy szeret főzni, eszembe jutott az én apukám aki sajnos már nem él. Neki régen két nagy szakácskönyvet vettem és egy repülőkről szóló könyvet. Nagyon örült neki.
2012. nov. 4. 13:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!
2012. nov. 4. 14:44
 13/16 anonim válasza:
100%
Ha szeret főzni, akkor vehetnél neki olyan kötényt, amin ilyen vicces felirat van, mint pl. ez: [link]
2012. nov. 4. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg hord ékszert, akkor ezüstből elég olcsón lehet kapni egy férfi ezüstláncot, 'Nagy Magyarország' medállal hozzá.. :)

Ha esetleg vannak receptjei, amiket felírogatott kis fecnikre, összegyűjtögette és össze-vissza vannak, akkor abból csinálhatnál egy saját szakácskönyvet.

Én egyik évben anyukámnak ezt valósítottam meg.

Begépeltem a receptjeit, kinyomtattam, lefűztem egy mappába ABC sorrendben , kicsit kicsinosítottam. Azóta is nagy örömmel használja :)

2012. nov. 6. 21:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi ez nagyon jó ötlet! A recept füzetet megfogom szerintem csinálni! Ékszert nem szokott hordani! Még szeretnék valamit venni lehet valahol venni konyhakesztyűt ami fehér és kilehet valamivel dekorálni?

Köszi a válaszodat!

2012. nov. 6. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok újra

Biztos vele a siker, mert azon kívül, hogy hasznos, még saját kezűleg is lett készítve. Biztosan fog neki örülni :)

Kesztyűt szerintem kínai üzletekbe tudsz nézni..Esetleg 100ft-os boltok.

2012. nov. 6. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!