Mit vegyek a barátomnak Karácsonyra?
Sziasztok!
15 éves vagyok és 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Fogalmam sincs mit vegyek neki. Ékszereket nem szereti. Plüssöt már rengeteget kapott. És ráadásul pont szent este született. A szülinapi ajándék már meg van ( szív alakú torta) de nem tudom a Karácsonyit. A szüleinek vegyek?? mert az én szüleim vesznek Árpinak és nem akarok pofára esni ha talán én is kapnék valamit. Azoknak elég talán egy bor? vagy bonbont?
Már sajnos a Karácsony is a pénz kidobás ünnepe! :(
Szerintem picit "bunkóság" ilyet adni a párod szüleidnek, bár nem akarok beleszólni. :D
Bár ha nagyon jóba vagy velük és olyan a kapcsolatotok, akkor ötletnek jó. De egy ilyen női-férfi csomag nagyon kétélű fegyver tud lenni.. :D Veheti sértésnek az illető, és ez nem csak megírott etikett (hozzáteszem amiről Én részletesen tanultam, tehát nem a levegőbe beszélek róla),de élőben is előfordult már rá példa..
Inkább kérdezd meg a barátodat, hogy a szüleid minek örülnének külön-külön. Ő jobban ismeri a tulajdonságaikat, hogy miknek örülnének.. Lehet az anyukája örülne egy parfümnek, egy könyvnek, csokinak. Az apukája meg valami bornak, a kedvenc italának stb.
Szerintem egy bor és egy csoki sokkal jobb ötlet. Ezt így 25 évesen mondom, túl már egy két kapcsolaton és nem egy ilyen ajándékozási helyzeten... :)
De ez csak az Én véleményem.
A párodnak nincs vmi különösebb kívánsága, amire vágyna? Esetleg megkérdezhetnéd a szüleit is, hátha ők tudnak neked ötletet mondani, mert nekik említett valamit. Mivel különösebb dolgot nem írtál róla így nagyon nem tudok mit ajánlani igazából :/
Itt vannak fényképed ajándék ötletek. Esetleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!