Nem tudom hogy mit vegyek apunak krácsonyra? Ha van valami jó ötletetek akkor írjatok.
Valamit a kocsihoz
Szerszámokat vagy szerszámosdobozt
Köszi a választ
De ha valakinek van valami elképzelése akkor írjon
Köszi mindenkinek előre is
Az első válaszadó nagyon szellemes akart lenni: ha-ha -ha.
Szerintem inkább vegyél valamit a kocsihoz.
Ó kérem tisztelettel ennek eldöntéséhez további információk válnak szükségessé. Tudni kellene a megajándékozandó személy életkorát, érdeklődési területét, eletvitelbeli szokásait, az ajándékozó személy anyagi helyzetét és az ünnep ünnepélyes mivoltához való viszonyulását. Ugyanis nem mindegy, hogy egy családban mennyire számít nagy ünnepnek a karácsony.
Nyilván botorság lenne azt írnom, hogy egy Rolex órát vegyél. Mert lehet, hogy nem fér bele a költségvetésbe, lehet, hogy van már neki, lehet, hogy nem hord órát, lehet, hogy csak nem érdekli az óra, kb annyira örülne neki, mint háziasszony egy aranyból készült húsdarálónak.
Ha az autós vagy barkácsolós dolog a célterület, akkor minden autós tud örülni pl egy márkás, komoly autóápolási szettnek. Persze tudni kéne az autó milyenségét és azt, hogy mekkora becsben áll. Más kell egy imádott és értékes veteránautóhoz, más dukál egy kizárólag funkcionális, semmitmondó családi vagy kompakt autóhoz, megint más egy luxus prémiumautóhoz.
Ha autóbolond s valami jópofa autója van, annak modelljét, makettjét lehet venni. Vagy az autó márkanevéhez illő órát vagy kiegészítőt. (Példák: Mercedes Benz, Jaguar, Porsche Design stb stb)
Köszi a válaszotokat.
Én is a kocsihoz gondoltam valamit.
PL. Mély kipufogóvég, autóápolási szerek stb
Amugy 2007-es Swift
az óra is jó ötletnek tűnik
vagy valami márkás szerszám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!