Úgy értem,hogy hittetek a Jézuskában? Vagy Télapó hozta nektek az ajándékot? Hogy lett feldíszítve a karácsonyfa? Angyalka hozta? A szüleitek ezeket hogy oldották meg?
Ezeket arra a korszakra értem,mikor még hittetek abban,hogy mástól kaptok ajándékot. Egyáltalán volt ilyen?
Bocsi ha kicsit érthetetlenre sikeredett :)
Mindenki válaszát köszönöm szépen
2012. okt. 27. 16:48
1/7 anonim válasza:
Én hittem az angyalkában. Anyáék mindig úgy oldották meg, hogy azt mondták, hogy segíteniük kell az angyalkának, és ki kell menniük, de addig én maradjak bent a nővéremmel. Miután visszajöttek, ott voltak az ajándékok.
2012. okt. 27. 17:36
2/7 anonim válasza:
Nálunk a Jézuska és az angyalkák hozták az ajándékot :) Mindig úgy zajlott, hogy 23-án elvittek minket nagymamámékhoz tesómmal, és ott aludtunk. Aztán 24-én 4-5 óra körül, amikor kezdett sötétedni, hazavittek minket a mamáék, be volt mindig csukva a nappali ajtó, azt mondták, nem szabad bemenni, mert még ott vannak az angyalkák, és megijesztenénk őket. Gyors fürdés, hajmosás, szép ruhába öltözés volt, aztán a apukám valamiért mindig eltűnt, és hallottuk egyszer csak a csengettyűt a nappaliból, és akkor mehettünk be :) Világított a karácsonyfa, hangulatos karácsonyi zene szólt, apukám meg ült a szoba végében videókamerával az arca előtt, a fa alatt meg rengeteg csomagocska :) Nagyon nagyon imádtam kicsiként a karácsonyt, és most 24 évesen még mindig ugyanúgy izgulok és várom, mint anno!
2012. okt. 27. 17:50
3/7 anonim válasza:
Pont úgy, mint ma! :-)
Jézuska hozta, angyalokkal együtt, és ma is hiszem!
Piciként meglepetés volt a fa, és az ajándékok, később együtt díszítettünk, és hetekig készülődtünk az ajándékokkal.
2012. okt. 27. 17:51
4/7 anonim válasza:
Talán 4 éves koromig a télapót mondogatták,de már akkor sem hittem benne,de én így jobbnak is látom mert örültem annak,hogy a családtagjaimtól kaptam és így nem az volt,hogy kaptam valami bénát és akkor az mondták,hogy hát a télapó küldte és ők erről nem tehetnek,hanem megkérdezték,hogy mit szeretnék tőlük és így(attól függően hogy ki kérdezi)tudtam,hogy mekkora ajándékot tudok kérni.
2012. okt. 27. 17:51
5/7 anonim válasza:
A jézuska hozta, mindig együtt díszítettünk, fürdés, kiöltözés vacsora, és az egész alatt-közben a nappaliba ahol van a fa tilos bemenni, szóval míg pl. fürödtem vagy öltöztem oda tudták rakni az ajándékot, meg mikor már tudtam mi van, akkor amíg ők készültek, addig én is odaraktam.
Ez mind a mai napig így van, 25 vagyok, karácsonykor hazajárunk.
2012. okt. 28. 02:28
6/7 anonim válasza:
Jajj,a második választ olvasva,mintha a saját karácsonyainkról olvastam volna!
Az tesómmal mindig bent kellett maradnunk a kisszobában,amíg a szüleink segítettek Jézuskának az ajándékokkal (miután megtudtuk,hogy nem Jézuska hozza,akkor is ez volt a forgatókönyv:)),aztán amikor csöngettek,akkor átmentünk,a szobában sötét volt,csak a csillagszórók égtek,anya és apa ültek a kanapén,apa kamerázott.Nagyon jó volt,mindig is imádtam és imádni is fogom a karácsonyt!:)
2012. okt. 29. 13:56
7/7 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy testvéremmel és a mamámmal kellett bemennem egy szobába. Még szüleim bementek egy másikba. Volt egy kis angyalkás csengőnk és ha "jött a Jézuska" akkor azzal csengetett és akkor mehettünk ki a szobából. Sokszor próbáltam kilesni a Jézuskát de ezek sikertelen próbálkozások voltak. Szóval én sokáig hittem benne.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!