Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Lányok! Ti mivel lepitek meg...

Lányok! Ti mivel lepitek meg a párotokat karácsonykor?

Figyelt kérdés
Sajnos én már kifogytam az ötletekből :S

2012. okt. 3. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
valami konkretat irhatnal, fiu vagy lany a parod, hany eves,miota vagytok egyutt,eddig mit vettel..stb
2012. okt. 3. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmivel
2012. okt. 3. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egy ünnepi ebéddel most lesz az első közös karácsonyunk mert nemrég költöztünk össze. 24-én a szüleinél leszünk a szomszéd házba ünnepelni, másnapra meg valami nagyon finom ünnepi ebéddel készülök, az hogy mivel még nem tudom de úgy fogom csinálni hogy tuti meglepetés érje :) Meg persze lesz még más is de azon még ráérek agyalni:)
2012. okt. 3. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha csak nem olyan régen vagytok együtt, süss neki valami finom karácsonyi sütit, díszítsd ki és ennyi. Ha komolyabb a dolog, puhatolózz, esetleg megkérdezheted a szüleit/barátait/tesóját, hogy van-e valami, amire vágyik. Amúgy aranyos az is, ha direkt karácsonyi cuccokat adsz. Pl. karácsonyfadíszek, rénszarvasos papucs (én azt kaptam egyszer a pasimtól, nem mondom, hogy használom mindig, de irtó aranyos szerintem :D), karácsonyi CD, stb. Ha személyesebbet akarsz, a novemberi Praktiker magazinhoz minden évben adnak ajándék keresztszemes hímzéses füzetet. Én nagyon szeretem varrni ezeket, karácsonyi hangulatod lsz tőle, megnyugtat, és garantáltan szép a végeredmény. csak sajna időigényes, de ha rááldozod a szabadidődet, megéri :)
2012. okt. 3. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én Párom a műszaki cuccokért van oda, úgyhogy mindig ilyesmit kap. Az teljesen mindegy, hogy tvhez, hifihez, számítógéphez vagy autóhoz való. Pedig úgy vennék szép ingeket meg parfümöt én is. :) De tudom, hogy nem lenne akkora az öröm, mert nem annyira az ő vágyairól szólna.
2012. okt. 4. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, de parfüm, ékszer( amit most sajnos a munkája miatt nem is hordhat :( ), közös kép, plüssök ... stb megvoltak. Sajnos puhatolózni nem igazán tudok, mert rögtön levágja. Családját is kérdeztem és még ők sem tudják. Gondban vannak ők is. :S valami személyesebbet szeretnék, de olyan már nem jut eszembe. Ami érdekelné, a hobbija az nagyon drága :S Meg ő az a fajta, hogy amire szüksége van azt rögtön meg is veszi.
2012. okt. 4. 18:31
 7/10 anonim válasza:

Mi 4 éve vagyunk együtt, az éven volt az esküvőnk és ezt a témát fogom feldolgozni, de mi már megbeszéljük, hogy mit veszünk egymásnak, mivel felesleges dolgot nem szeretnék venni neki.

Ő is megkérdezte, hogy mit szeretnék és együtt fogjuk kiválasztani.

2012. okt. 6. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
cuki feliratos/mintás alsónadrág, valami film esetleg, ha van kedvenc focicsapata, tőlük egy sál, esetleg valami vicces feliratú "rendszámtábla" az autóba vagy vicces felső, karácsonymintás nyakkendő :D ha szeret sütni-főzni egy kigyurt pasis testű kötény :D
2012. okt. 13. 14:09
 9/10 Pistabaa válasza:
Mondd azt neki hogy megcsaltad a tesojaval. Meg fog lepodni nyugi.
2012. okt. 15. 11:31
 10/10 A kérdező kommentje:

főleg, hogy nővére van :D

azt hiszem lerajzolom kettőnket, bekereteztetem és azt adom oda neki

2012. okt. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!