A családomon kívül 2 embernek jutottam eszébe karácsonykor. Más is volt így? 17l
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:21
1/10 anonim válasza:
Velem is ez volt, de őszintén szólva én a karácsonyt inkább családi ünnepnek tartom mint barátinak. 4 nagyon jó barátom van, velük holnap fogok egy ilyen karácsony szerűséget tartani és ennyi.
2/10 anonim válasza:
Úgy érted, nem írtak elegen az ismerőseid közül a facebook üzenőfaladra?
Én mondjuk pont lesz*rom, hogy a családtagokon kívül ki gondolt rám karácsonykor. Speciel én senkire sem gondoltam, nem írogattam senkinek jókívánságot, mert nem érdekel.
4/10 anonim válasza:
Egy embernek több igazi barátja nem is nagyon szokott lenni, vagy nagyon ritka..
5/10 anonim válasza:
Én rajtuk kívül 3 embernek. Na és? A Karácsony családi ünnep és én speciel örültem, hogy pár napra elbújhattam mindenki elől és csak azzal beszéltem, akikkel akartam.
6/10 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem kell azon rugózni, hogy hány embernek jutottunk eszébe. Aki számít, annak igen. Avagy a régi mondás:
A régi barát aranyat ér.
Az újabb ezüstöt.
A nagy részük meg sz@rt se.
7/10 anonim válasza:
Nekem második karácsonyom anyukám nélkül.. :( Rohadt apám meg nem szeret,mer anyára emlékeztetem...semmit,még 1 boldog karácsonyt se kaptam..:(( 17/L
8/10 anonim válasza:
Jó neked ,én egynek sem jutottam eszébe::::::::::::
9/10 sashinka válasza:
Az az igazság én nemtudom sosem ,hogy kinek jutok eszébe, hisz én nem vagyok táv gondolat olvasó.
10/10 anonim válasza:
családon kívül barátnőmnek jutottam eszébe, meg persze ő is nekem, de hát ez alap. másokkal nem karácsonyozunk külön...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!