Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tennétek filcből készült...

Tennétek filcből készült díszeket, figurákat a karácsonyfátokra? Vagy inkább a gömbök és egyebek hívei vagytok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Azok is nagyon szépek tudnak lenni,tennék a fára belőle. De azért gömböket és egyebeket is tennék.
2012. szept. 19. 17:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az az igazság hogy nem tudom elképzelni hogy szépek lennének-e fán, mert ugye gömbökhöz szoktam, de nagyon szépeket láttam a Meskán, úgyhogy erősen gondolkodom.
2012. szept. 19. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem az oldalon (eddig még nem hallottam róla) a díszeket,szerintem nagyon klasszak :) Karácsonykor szoktam Praktika magazint venni,ott szoktak lenni filc díszek és nekem nagyon tetszenek. Nem tudom melyiket nézted ki,de pár darabot én biztos vennék (esetleg csinálnék,ha lenne kézügyességem).
2012. szept. 19. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Sok aranyosat láttam. A filcből készült "mézeskalács" figura is tetszik, meg van egy hópelyhes 4 darabos piros-fehér szett is, az is nagyon édes, meg annyi cuki van még... Szerintem kipróbáljuk idén a vegyes fát :)
2012. szept. 19. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Azokat láttam,szerintem nagyon jól mutatnának a karácsonyfán bármilyen más dísz társaságában. Irigylem azokat,akik ilyesmit tudnak csinálni.
2012. szept. 19. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok. Ötletem lenne, csak hát a megvalósítás... :)
2012. szept. 19. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszenek, a gömbök és egyéb díszek híve vagyok. Viszont, amit írtál, hogy mézeskalács figura, így már lehet akasztanék vagy 5-6-ot a fára a gömbök mellé. Amúgy is mindig dús fánk van, bőségesen díszítve, nagyon jól mutathatnának rajta:D
2012. szept. 21. 09:05
 8/9 Bogoj válasza:

filcből készült gömb?

egyébként nemezből tényleg vannak gömbök, kis gyöngyökkel díszítve. szépek

2012. szept. 24. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Sima műanyag gömbre gondoltam, kedves utolsó:-)
2012. szept. 25. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!