Mit csináljak a karácsony után olyan rosszul érzem
magam?
Figyelt kérdés
Szóval most mióta elkezdődött az új év azóta mindig olyan rossz kedvem van , mintha depressziós lennék , mindig eszembe jut hogy mit csináltam karácsonykor , meg az az előtti napokon . Néha annyira rossz hogy sírhatnékom lenne . Mit csináljak ?
Én ma kókuszos kekszet sütöttem... A karácsony hangulatát idézve egy kicsit elbabráltam a díszítéssel is (csoki olvasztás, bevonás, plusz kókusz :) ). A keresztfiam befalta a felét és közölte: olyan mint az ünnepek alatt volt.
2012. jan. 4. 19:53
2/9 anonim válasza:
Igen én is így ÉREZTEM, hogy kisebb depresszióm lett! De ma beiratkoztam táncra megnéztem, hogy milyen lesz és jövő héten megyek és már annyira várom, hogy így már nem érzem rosszul magam szép volt, jó volt vége! Idén is lesz! De azért jó volt a díszítés, sütés és a hangulat!
2012. jan. 4. 20:29
3/9 anonim válasza:
egyél mézet
2012. jan. 4. 23:55
4/9 anonim válasza:
Ilyenkor egyet tehet az ember. Koncentrál arra, hogyha lassan is, de jön a tavasz, új év, új tervek, új lehetőségek. Ezeket kellene megpróbálni tudatosítani magunkban.
Én leginkább akkor éreztem nagyon szomorúnak, hogy elmúltak az ünnepek, amikor nem éltem ki az összes karácsonyi hangulatot. Akkor úgy éreztem, hogy "el lett fecsérelve", élmény nélkül múlt el. Épp ezért most tudatosan hangoltam rá magam a karácsonyra - mivel a legtöbben úgy járnak, hogy még 23-án is azt mondják, hogy semmi karácsonyi hangulatuk nincs, aztán végülis egy hosszú hétvégényi idő alatt elszalad - hát én nem akartam most így járni. Amúgy én is úgy érzem, mintha rettentő gyorsan elment volna, de én már az új évre koncentrálok.
2012. jan. 5. 07:40
5/9 Robi.88. válasza:
Sztem gyujtsd fel a karacsonyfat az jot tesz:D de ne a szoba kozepen:D
2012. jan. 5. 07:51
6/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel minden évben. Idén is előjött. Mert ugye az ünnepek előtt ott a várakozás, aztán maguk az ünnepek, sok program, jó érzés, buli stb. Aztán hirtelen vége, és nincs semmi, csak az üresség. Leültünk a párommal beszélgetni, hogy mi is legyen, végül úgy döntöttünk, hogy kezdenünk kellene magunkkal valamit végre, úgyhogy beiratkoztunk egy zenesuliba gitár órákra :) Jobban is érzem magam azóta, és nagyon várjuk az első órát :)
2012. jan. 5. 11:37
7/9 anonim válasza:
Irigyelek!
Hogy van időd, depressziósnak lenni! :) Nekem az ünnepek is munkával telnek és a január is!
2012. jan. 5. 12:43
8/9 anonim válasza:
2. vagyok a táncba elfelejtettem ez az egészet de este megint eszembe jutott a karácsony még nekem is rossz!! én is írtam ki egy ilyen kérdést!
2012. jan. 5. 15:06
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdezőnek akkor van ideje depressziósnak lenni, amíg te a gyakorin kérdéseket olvasgatsz a Karácsonyról :) Kemény a meló, mi? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!