Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot kaptál...

Milyen ajándékot kaptál karácsonyra?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed róla, tetszik? Örültél neki? Meglepetés volt?
2011. dec. 25. 10:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
vibrátort
2011. dec. 25. 12:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámtól sminkcuccot kaptam, de nem meglepi volt, adott pénzt és megvettem magamnak, meg szalvétákat, mert sokat dekupázsolok.

Tesóim közösen vettek nekem egy 1000 darabos puzzle-t amin gót minta van, nagyon tetszik, ez meglepi volt.

A nagymamám plédet és ágyneműt adott nekem, mert össze szeretnék költözni a párommal.

Párommal majd csak hétfőn találkozok, úgyhogy nem tudom, ott mit kapok.

A nagy karácsonyozás amúgy elmaradt nálunk, nincs fánk sem, mert leégett a konyha és most csempézünk és festünk.:D

2011. dec. 25. 13:19
 13/23 anonim válasza:
Nem ünnepeljük a Karácsonyt :))
2011. dec. 25. 14:58
 14/23 anonim válasza:
100%
pénztárca,plüsstakaró,szemceruza,labello,laptophűtő,3tusfürdő,hajszáritó, szent johanna gimi1, szent johanna gimi2,2 nagymilkacsoki,rafaello,sál,toll,gyertyatartó,banánoscsoki,keltis kártya,hiperszuper tudós számológép,függönyre tehető pillangók,csillogos hajlakk,5000Ft(kézpénz),1000Ft(kézpénz),6000 Ft értékű vásárlási utalvány az árkádba,rich and rok varászfilc,még egy filccsomag,neszeszer,fürdősó,alapozó, she pirosító,qianyu szemhéjpúder(zöld árnyalatok),szájfény, szemhéjpúder(földszín),szemhéjkrém(földszin). :D(:
2011. dec. 25. 19:06
 15/23 anonim válasza:
44%

2 gyönyörű táskát,új laptop-ot,10 000.- készpénzt,eredeti Ugg csizmát,3 rucit (amiket én választottam ki,ezért nem volt meglepi),Babyliss mélyhullámokat készítő hajsütővas,pénztárca,gyűrűtartó,1 clutch,és egy olasz utazás,de az majd csak kora tavasszal lesz esedékes.Még egy-két apróság,mint bonbon,cuki bevásárlótatyi,antikolt scrapbook ( napló és fényképalbum keveréke tulajdonképpen)

Örültem mindnek :)

2011. dec. 25. 22:51
 16/23 anonim ***** válasza:

könyv

fülbevaló

sminktartó

parfüm

pénz

ilyen sorrendben örültem neki 1.nek a legjobban

2011. dec. 25. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Pár cuccot kivéve nem voltak meglepetések a dolgok, mert a családban inkább megbeszéljük, mintsem rizikózunk (kiv. engem, én nem szeretek rákérdezni, csak ha nagyon muszáj). Kaptam olcsóbb mp3-lejátszót, hozzá memóriakártyát és színben passzoló fülhallgatót, színházjegyet, könyveket, 2 felsőt, 2 rúzst, harisnyát, lábszármelegítőt, zsebnaptárt, parfümöt, sminklemosót, bizsu nyakláncot :).
2011. dec. 26. 00:59
 18/23 anonim ***** válasza:

mamámtól: pénzt, térdzoknit

nagynénémtől: 2000 forintot, sprayt, deot

másik mamámtól: sprayt, tofifeet

papámtól: 30000 forintot

anyukámtól: parfümöt, pulcsit, pizsit

apukámtól: ezüst fülbevalót

2011. dec. 26. 15:15
 19/23 anonim válasza:

Egy tucat tippet adtam a kedves családnak: parfüm, karóra, táska, telefon, gyűrű, fodrász stb.

...és amit kaptam: semmi.

2011. dec. 26. 16:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Na, eljutottam páromhoz:

Kaptam tőle egy Megaagy dvd-t, könyvet és egy szuperszép karórát, tesójától fülbevalótartót és egy szép nyakláncot, másik tesójától olyan naptárat, amiben nincsenek képek, én tehetem be, amit szeretnék, a szüleitől pedig könyvet és csokit.

2011. dec. 26. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!