Milyen ajándékot kaptál karácsonyra?
2 könyv
kutyás asztali naptár
pénz kabátra, amit a 2 ünnep közt veszünk majd meg
igen örültem és meglepi volt:)
30 millió forintot
1 ferrárit
1 nyaralót
1 budai villát
kicsit kevésnek érzem de hát még mindig válság van.
Semmit. 4000 km-re vagyok otthonrol, radasul az 1 honapos kisfiam otthon van a felesegemmel es nagyon hianyoznak. :( Es meg dolgoznom is kell egesz karacsonykor.
Amugy en kezdek leszokni az ajandekozasrol, na nem anyagi okokbol, de nagyon nem tetszik, hogy mar szinte teljesen elveszik a karacsony unnepi hangulata, es csak a vasarlasrol, hitelfelvetelrol, sorbanallasrol, idegeskedesrol szol es mire jon szenteste mindenki tiszta stressz.
A gyerekeket arra probalom nevelni a csaladban, hogy csinaljanak valami ajandekot, de a vasarolt ajandek is inkabb valami hasznos vagy kedves dolog legyen, ne az ara/anyagi erteke dominaljon. Pl. a hitelre vasarolt szines tv amit aztan 2 evig nyog a csalad banknak szerintem nem unnepi ajandek, hanem teher vallalas, ezt nem karacsonykor kell elintezni, hanem ev kozben ha annyira szukseg van ra. Karacsonykor egymasnak kell orulni nem az ajandeknak!
Semmit. A mi családunkban nem szokás a karácsonyi ajándékozás. Nem anyagi okok miatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__2490382-va..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!