Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nincs karácsonyi hangulatom...

Nincs karácsonyi hangulatom egyáltalán! Hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Itthon megy a vita, hiszti... Az ajándékozás részét sem várom, mert mindenkitől tudom, hogy mit kapok, a barátomtól meg már megkaptam egy részét. Olyan rossz lesz így karácsonyozni... Mit tehetnék, hogy kicsit jobb legyen?

16/l

2011. dec. 23. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy kicsit több részt vállalni a készülődésből.

Ilyenkor mindenki stresszel.

Én tök egyedül készülök, a férjem egész nap dolgozott. De!

Kész vannak a sütik és a saláta.

Húzok is aludni!

2011. dec. 23. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

nézz karácsonyi filmeket, ülj be a kádba, hallgass karácsonyi zenéket.

amúgy az lenne a lényeg hogy miért megy a vita, a hiszti? mert ha megbeszélnétek sokkal jobb lenne mindannyiotoknak

2011. dec. 23. 23:59
 3/6 anonim válasza:
nekem is volt par nappal ezelött ez az erzesem, szoval vagykis ez a NEM erzem a karacsony meleget... karacsonyi zenet kezdtem el hallgatni, karacsonyi sütik utan vadasztam az interneten..meg akkor is ha egesz eddig meg egyet sem sütöttem ki belöllük...de akkor is . es tesseg mara meg a fat is felboma´baztam.. coll vok, :) ne beszelj a nem erzem erzesröl, gondolj az eltelt jo eddigi karacsonyaidra, es arra h mien lenne neked ha te varnad a karacsonyt es vlki savanyu keppel meg eled all., h ö aztan meg nem varja, lerombolo erzes, ha magadert nem is masokert probald meg erezni a karacsony meleget :)
2011. dec. 23. 23:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen értelmetlen dolgok miatt vitatkozunk. Ma kaptam azért, mert a plédet, amivel le van takarva napközben az ágyam, magamra terítettem a délutáni alváshoz. Este a húgom hisztizett, mert morcos (elromlott a gépe). Nem lehetett hozzászólni, mert mindenre pufogott, flegmán reagált. Apám is mérges volt, mert holnap melózik, és ebben a hónapban elég pénzszűkében vagyunk, ezért ő is kiabált mindenkivel. :(
2011. dec. 24. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Te nem adsz senkinek semmit? Csak az a fontos, hogy te már tudod, mit kapsz, az, hogy te mit, nem számít? Én már tűkön ülök, mit szól a család az ajándékokhoz. Párommal mi együtt vettük meg az egymásnak adott ajándékokat, az már nem aktuális.

De a család többi tagjának még nem adtuk át a dolgokat, annyira jó érzés adni!!!

2011. dec. 24. 00:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt az egy részét várom. :) Csak húgomnak már odaadtam, vagyis ott kellett lennie, amikor veszem, mert jégkorit kapott. :) De örült neki. Szerintem nagyon ötletes ajándékokat találtam ki a többieknek.

Csak kicsit beárnyékolja a dolgokat, hogy apum dolgozik, majd délután jön, a velünk lakó nagymamám pedig elég beteg. :(

2011. dec. 24. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!