Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti is tudj@tok mit kaptok...

Ti is tudj@tok mit kaptok karácsonyra? Vagy már meg is kaptátok?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon olvastam, hogy szinte mindenki kéri előre, hogy mit szeretne. Ez nálatok is így működik?

Nekem ez olyan furcsa.

Értem én, hogy legalább nem kap haszontalan dolgot, de mi pl. 1000 Ft-ban maximáltuk a dolgot, és meglepjük a másikat. Nem állunk túl jól anyagilag, de nem is akarjuk, hogy csak az ajándékról szóljon az ünnep..

A meglepinek örülünk, a fának, meg hogy együtt vagyunk..

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. dec. 23. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én tudom, mert a szüleim megkérdezték mit kérünk.

Viszont mindig kapunk mellé egy kis meglepetést. Anyukám is mondta, hogy minek örülne, mert megkérdeztem, de emellé kap még tőlem mást is, hogy meglepődjön :)

2011. dec. 23. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Amit páromtól kapok meglepi, szülők meg mindig megkérdezik, hogy mit szeretnénk (1 éve költöztünk össze, és még bőven hiányos a háztartás)
2011. dec. 23. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon utálom a meglepetéseket, tehát általában pénzt kérek. Egyedül anyukám az, aki bármit vesz, nem tud mellényúlni, szóval neki soha nem konkretizálom a dolgot. Így mindig tudom, hogy kitől mit kapok, kivéve anyukámtól. Persze a húgom tudja, hogy mit kapok, szoktam is kérdezgetni tőle, de utána mindig megígértetem vele, hogy nem mondja el, akármennyire kérem. :) 17L
2011. dec. 23. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem kértem semmit, mégis turmixgépet és pénzt kaptam.

19L

2011. dec. 23. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Jut is eszembe én a sütivel vagyok bajban, egyszerűen nem bírom ki, hogy zabáljak bele :D

Most sült ki a sós stangli, mennem kellene tölteni a sajtrolókat meg a méteres kalácsot és zabálom a stanglit :D Meg ugye kész a zserbó alap is, a linzer is, csak le kell csokizni, a mézes zserbó is betöltésre vár, egyedül az oroszkrémtorta és a tiramisu marad holnapra, meg talán a csokitekercs.

Még este kókuszkockát is kell forgatni, szóval félek hányás lesz a vége :D

2011. dec. 23. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
én nem tudom és kíváncsi vagyok:D
2011. dec. 23. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Remélem a páromtól kapok valami meglepit. Egyébként amiket kértem háztartási dolgok már megvettük együtt. Örülök neki, de egy apró meglepit még várok a fa alá... és szokott is lenni.
2011. dec. 23. 16:26
 8/10 anonim válasza:
nekem anyum mondta h nem kell vmi nagy cucc karácsonyra senkinek. de azt is mondta mellé, h azért én kapok vmi komolyabbat is :D kíváncsian várom mi lesz az XD
2011. dec. 23. 18:01
 9/10 anonim válasza:
MA 3 ÉVES A KÉRDÉS :DDDDDD
2014. dec. 23. 21:35
 10/10 anonim válasza:
Ma már 4 éves a kérdés :D
2015. dec. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!