Bátyámnak mézeskalács házat akartam csinálni, de egész nap itthon van, mit tegyek?
Szép kis család lehet, ha szerencsétlent így leteremtitek ha jót akar.
Gratulálok. ;)
Értelmetlenségi, a neved is mutatja, mennyire értékes a véleményed.
Nem tudja, hogy mit csinálok, mert nem mondtam meg neki, azt hiszi, hogy valami pepecselős sütit akartam sütni. Nem tinifiú, hanem 21 éves fiatal felnőtt, mellesleg ő sem ad nekem semmit, mert nincs keresete, én legalább próbálkozom.
Egy nagy bunkó vagy, de kívánom, hogy csináljon neked is valaki mézeskalács házat, hogy kicsit meglágyuljon a szíved és ne legyél ilyen mogorva.
akárhogy is van, nem fog örülni egy ilyen házikónak. Én két napja sütöttem csak úgy magunknak itthonra, mert jó az illata. A páromnak mondtam viccből, hogy neki csináltam ő meg erre elnevette magát, és mondta, hogy nem kislány.
Nem nagyon érdekelte az én hülyeségem.
Tesód ezt hülyeségnek fogja tartani, mint ahogy mondta is.Fölöslegesen pazarlod az idődet, csinálj a családnak dísznek de ne kimondottan tesódnak.
Elhiszem, hogy szeretnél valamit adni, de kicsit jobban körbenézhetnél neten, valami fiús dolgot is találtál volna.
"Karácsony tájékán sokakban felmerül a vágy, hogy az ajándékozás kényszere nélkül, a tárgyak árában mért szeretet helyett milyen jó volna csak a szívünk melegét adni."
Megoldással nemtok szolgálni, sry. De sztem had süljön az a mézeskalács neki! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!