Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Bátyámnak mézeskalács házat...

Bátyámnak mézeskalács házat akartam csinálni, de egész nap itthon van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már kivágtam a sablont, be akartam gyúrni a tésztát, de kérdezte, hogy mit csinálok, aztán elkezdett kiabálni, hogy ne csináljak neki semmi hülyeséget, meg hogy olyan vagyok, mint egy óvodás. Tök rosszul esett. Én akkor is meg akarom neki csinálni, de egész nap a konyhában, meg a nappaliban van, ami egybenyílik és nem túl nagy a lakásunk, nem tudok elvonulni. Mit tegyek?
2011. dec. 23. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Szép kis család lehet, ha szerencsétlent így leteremtitek ha jót akar.

Gratulálok. ;)

2011. dec. 23. 16:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Értelmetlenségi, a neved is mutatja, mennyire értékes a véleményed.

Nem tudja, hogy mit csinálok, mert nem mondtam meg neki, azt hiszi, hogy valami pepecselős sütit akartam sütni. Nem tinifiú, hanem 21 éves fiatal felnőtt, mellesleg ő sem ad nekem semmit, mert nincs keresete, én legalább próbálkozom.

Egy nagy bunkó vagy, de kívánom, hogy csináljon neked is valaki mézeskalács házat, hogy kicsit meglágyuljon a szíved és ne legyél ilyen mogorva.

2011. dec. 23. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

akárhogy is van, nem fog örülni egy ilyen házikónak. Én két napja sütöttem csak úgy magunknak itthonra, mert jó az illata. A páromnak mondtam viccből, hogy neki csináltam ő meg erre elnevette magát, és mondta, hogy nem kislány.

Nem nagyon érdekelte az én hülyeségem.

Tesód ezt hülyeségnek fogja tartani, mint ahogy mondta is.Fölöslegesen pazarlod az idődet, csinálj a családnak dísznek de ne kimondottan tesódnak.

Elhiszem, hogy szeretnél valamit adni, de kicsit jobban körbenézhetnél neten, valami fiús dolgot is találtál volna.

2011. dec. 23. 16:46
 14/17 Pendragon válasza:
100%

"Karácsony tájékán sokakban felmerül a vágy, hogy az ajándékozás kényszere nélkül, a tárgyak árában mért szeretet helyett milyen jó volna csak a szívünk melegét adni."

Megoldással nemtok szolgálni, sry. De sztem had süljön az a mézeskalács neki! Sok sikert!

2011. dec. 23. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, miért kell bunkózni a kérdezővel. Szereti a bátyját,a kármilyen bunkó is volt vele, és elhatározta, hogy megajándékozza, a tőle telhető legjobb ajándékkel. Nem tudom mi kivetnivaló van ebben-.- Ha annyira tudjátok minek örülne a bátyja, ami nem kerül pénzbe, akor az mondja meg! amúgy, és bárminek nagyon örülnék, ha tudnám, hogy szeretettel készült, és a tesómtól kaptam :)
2011. dec. 23. 20:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Odaadtam neki, nagyon szép lett. Örült neki, megdicsért és kirakta a szobájába, még ma reggel is mondta, hogy klassz vagyok, hogy ilyen szépen kidíszítettem:)
2011. dec. 27. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Áhh ,akkor minden rendben lett:))
2011. dec. 27. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!