Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A karácsony közeledtével a te...

A karácsony közeledtével a te családtagjaid és barátaid is ingerültebbek, veszekedősebbek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak az veszekedős, aki hagyja, hogy magával ragadja ez a stressz, de mi nem hagyjuk. Tegnap például késő estig forraltboroztunk egy barátnőmmel. Igaz, ajándékot még senkinek se vettem, de eddig is mindig megoldottam, idén is megoldom. Minek ezen stresszelni?
2011. dec. 20. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Idén nem.
2011. dec. 20. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen... minden évben eldöntjük, hogy nincs strassz, nincs idegesíkedés stb. Aztán mégis mindig van.

Mondjuk ebben van egy adag családi ok is, ami különösen rányomja a hangulatát a karácsonyokra...

De ezt leszámítva is: a három nap végére már minden bajunk van... :D Idén eldöntöttük, hogy rokonokhoz sem megyünk, inkább kirándulunk. Aztán majd csak vége lesz. És lényegében december 27-én vagyunk legmesszebb a következő karácsonytól. :D

2011. dec. 20. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Hopssz... nincs stressz :D
2011. dec. 20. 22:49
 5/7 mostmivan? válasza:
Nincs pénzünk ,így nem is stresszelünk :)
2011. dec. 21. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Van pénzünk, így tényleg nem stresszelünk...
2011. dec. 21. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Van pénzük, a férjem mégis mindig azt mondja, hogy nincs és állandóan veszekedik velem minden karácsony alkalmával. :((( És mindig azt mondja, hogy utálja a karácsonyt!

Én pedig pont az ellenkezője vagyok, de ez az egész teljesen elszomorít, hogy ő ilyen! :(

27/N

2011. dec. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!