Mit gondolnál erről? (osztálykarácsony)
Az a helyzet, hogy idén sikerült egy olyan lányt kihúznom, akivel még szinte semmit sem beszéltem, a barátait is kérdeztem, de ők se tudják, hogy mit szeretne. Szóval arra gondoltam, hogy veszek neki egy teljesen átlagos ajándékot: egy tábla csoki, két szaloncukor meg még valami plüss/ékszer/ilyen kis kabala vagy mi, szóval ilyen tipikus kis "bigyó", ami semmire se jó, de jól mutat. Nem lesz ez gáz?
(9.-es vagyok, ha ez számít)
ha hord ékszereket,akkor ékszertartót vegyl neki
milyen értékben kell ajándék?
ha hord ékszert,akkor ékszertartó
ez minden lánynak tetszik szerintem
szép 2012-es napló,vagy sima napló?
látod milyen a stilusa,szép sál?
bögre?
Köszi a válaszokat, bár valószínűleg holnap az lesz, hogy holnap a fél délutánt azzal fogom tölteni, hogy ajándék után rohangálok, aztán a végén veszek valamit amiről úgy gondolom, hogy elmegy, mert valami mégiscsak kell.
Sose értettem minek erőltetni ezt az ajándékozósdit, így, hogy nem annak kell ajándékot venni, akinek önszántunkból vennénk csak felesleges nyűg az egész, de ez már off.
Bemész a Müllerbe, választasz egy szép fülbevalót (800-1000 Ft körül vannak) ügyelsz a színére és a formájára, nagyjából láthattad milyen színű ruhákat hord, ahhoz próbálj választani. Aztán veszel egy csokit, teszel mellé szaloncukrot és kész, örülni fog.
Ha átadtad, megkérdezheted tőle tetszik-e neki, mert ha nem, a blokkal kicserélheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!