Osztályhúzásnál mit vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Kihúztam az egyetlen lányt az osztályból, aki úgy szívből utál (nem tudom, miért, és légyszi, ne írjatok olyan válaszokat, amiben az utál-nem utál, miért témát boncolgatjátok). Kb 1500-2000 ft-ért mit vegyek neki Karácsonyra? (Én nem utálom, tehát nem szivatósra gondolok) 17/L2011. nov. 29. 15:46
2/6 A kérdező kommentje:
karácsonyra, és valami kis ajándékot egy tábla csokival... ilyesmire gondoltam, nem csomagra
2011. nov. 29. 16:27
3/6 anonim válasza:
Lánynak szerintem jó ajándék (bár nem túl személyes) mondjuk egy DM (Drogerie Markt) utalvány, vagy bármire felhasználható mozijegy, könyv, CD, ha ismered az ízlését.
4/6 anonim válasza:
Ha hosszú a haja valami szép csatot, hajpántot, hajbavalót.
Ha hord ékszereket valamilyen kis nyakláncot, fülbevalót, karkötőt
De lehet pl. díszgyertya,párologtató,valami angyalkás-fenyőfás dísz is. :)
5/6 anonim válasza:
az utalványos ötletek nagyon jók!!!! :)
6/6 anonim válasza:
Próbálj kibékülni vele, és kérdezz rá, mit szeretne. :)
Egyébként amiket írtál, az jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!