Egy kis segítéség kéne (? )
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek akarok csinálni egy egyedi bögrét üvegfestéssel,ami később mosogatható is legyen,tehát nem matricaként szeretném ráragasztani,hanem egyből a bögrére akarom csinálni.Egy sima,fehér bögréről van szó.Még sose festettem így,és nem tudom,hogy milyen festéket vegyek,meg hogy csináljam..stb.Valaki tudna segíteni?:)2011. dec. 17. 09:44
1/5 A kérdező kommentje:
*segítség
2011. dec. 17. 09:44
2/5 anonim válasza:
hát. először is egy olyan bögre kell ami nem vacak és műanyag. (már jártam így). és akkor hobbi boltban tudsz rá festéket venni (kis tégelyekbe van). most nem tudom hogy hívják. azt hiszem kerámia festék?! nem tudom. de ha be mész a boltba és azt mondod, hogy olyan festéket szeretnék amivel bögrére lehet festeni akkor szerintem tud adni.
3/5 anonim válasza:
megint én vagyok :DD nem válaszoltam a 'hogyan' kérdésre. egyszerűen: ecsettel. amivel én dolgoztam az folyott. úgyhogy vigyázz
4/5 A kérdező kommentje:
Sima üvegfestékkel nem is lehet ráfesteni?
2011. dec. 17. 10:11
5/5 anonim válasza:
Van úgynevezett égethető üvegfesték, azt a használat után meg kell sütni.
Én ezt ajánlom inkább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!