Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit szolnatok ilyen ajandekra?

Ti mit szolnatok ilyen ajandekra?

Figyelt kérdés

Ugyertem tetszene? Lacoste ferfi parfum 75 ml, kozos kep beramaztatva. Elso kozos karacsony. A pasimmal 2 honaposak vagyunk. Mit vehetnek meg neki? Meg valami olyant szeretnek, amirol tuti esyebe jutok, es kihasznalja, nem felesleges dolog. Valami otlet? Elore is koszi.

15 l

2011. dec. 16. 23:22
 1/5 anonim válasza:
Nem elég ennyi? Gondolom a parfüm nem 1000 Ft volt.
2011. dec. 16. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:

A kép nagyon jó ötlet! A parfümről nem igazán tudok nyilatkozni, nem tudom melyik ez. De ha illik az egyéniségéhez, szereti az illatát, akkor ezzel sem lőhetsz mellé.

Szerintem ez így együtt nagyon jó ajándék és a képről tuti, te jutsz az eszébe. :)

Inkább csináljatok egy közös, kettesben töltött estét, ha nem is karácsonykor a téli szünetben valamikor. Szerintem ez mindkettőtök számára szép ajándék lenne.

16/L

2011. dec. 17. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hacsak nem nagyon eltérő a stilussától,fonj neki karkötőt (neten találsz hogy kell)

És kösd rá,arról mindig eszébe jutsz majd :)

2011. dec. 17. 14:27
 4/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ennyi ajándék bőven elég két hónap után :)
2011. dec. 17. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit sok árban.. Nagyon fiatal vagy gondolom zsebpénzből veszed...

Hasonló korban én egy pénztárcát vettem neki, plusz csokit és asszem gyertyát, mert szerettük.

A következő évben már komolyabb összegért választottam ajándékot.

Elsőként szerintem elég a közös kép, esetleg mellé egy finom ital, amit mindketten szerettek vagy csoki és valami saját készítésű apróság (karkötő, kulcstartó, mézeskalács) ne vidd túlzásba, mert nehéz lesz jövőre überelni :P

2011. dec. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!