Tippeket kérek! Mit vegyek a családomnak karácsonyra?
Leírom i párommal miket ajándékozunk:
anyukám-egy modern,szép függesztéket a nappalijába a régi őskori helyett :D
unokahúgaimnak-8évesek és kapnak egy olcsóbb de jó minőségü webkamerát(most ismerkednek a számítógéppel)
unokaöcsém-szintén 8éves és egy Transzformerszes gyerekórát kap díszdobozban
anyósom és apósom-egy drágább szobatermosztátot kapnak,mivel így sokat spórólnak a gázszámlával
párom bátyja-Robin Cook könyvet
Párom sógórnője-Renault kulcstartó ignyes díszdobozban
párom unokaöccse: Umbro 100ml parfüm
én nem tudom még páromnak mit veszek,de valószínü hogy vmi alkoholt aminek az üvege egy női meztelen test (mert az üveg tetszik neki) és 1-2 boxert.
Én is leírom, hogy miket vettünk nővéremmel, hátha segítek.. :)
Anyukánknak: Dove csomagot, egy szép sálat, fülhallgatót, héliaD arckrémet, dezodort és tusfürdőt
Apukánknak: zoknit(hehe, sose árt :D), borotvagélt, szintén tusfürdőt és deokat
Nővéremnek én vettem eddig egy Swarowski köves fülbevalót, de valószínűleg még kap hozzá valami sminkes dolgot (szájfényt, szemhéjfestéket vagy ilyesmit).
Barátnőmnek egy szép nyakláncot 1500ft-ért, amin egy táncos lány van (táncol a barátnőm).
Remélem segítettem :)
Anyának : Egy tusfürdő , csésze , mozijegy mindíg siker / Esetleg , egy kép amiben Ti vagytok
Apának : Kulcstartó , a már megszokott öv , parfüm , egy üveg fütyülős
Hugodnak : Attól függ hány éves! ha kissebb akkor valami szinezőt , zsirkrétát , szinest ha tini korosztály akkor meg , smink , ruha , spré !
Barátnődnek : Egy közös kép rólatok , esetleg egy mozi jegy kettőtöknek :)
Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!