Mit adjak a családomnak karácsonyra?
Ötlet híján gondoltam megkérdezem tudnátok-e segíteni:
A hugom 7 és fél éves, nagyon szeret barbiezni, legózni, szereti a hercegnős /vagy lányos meséket/, azon kívül remekül zongorázik, és szeret rajzolni, gyöngyötfűzni kreatívkodni is.
A nagymamám 66 éves nagyon szeret sütni, olvasni, szereti a rendet, szorgalmat+ tisztaságot:S
Apa 42 éves, szeret vadászni, gázpisztoly-gyűjtő, ezenfelől szeret mindenféle barkácsolást (pl.: lefesteni mahagóni színűre az éjjeli szekrényét, hegeszteni rácsot a kutyáink keneljére stb.)
Anya 39 éves, szabad idejében rendezgezi a cuccaink, olvasgat, kirándul, színházba/táncházba jár, rátörnrk néha vásárlási hullámok is. Szereti a rendet.
Remélem tudtok nekem segíteni, ugyanis semmi ötletem nincs, pedig már 2 hét sincs karácsonyig!!! HELP PLEASE!!! Kérlek segítsetek!!!
Tényleg mennyit szánnál rá?
Húgodnak:egy szép barbie babát ruhával,mesekönyvet.
Nagymamádnak:egy szép receptkönyvet,könyvet.
Apukádnak:barkácsoláshoz valami kelléket.
Anyukádnak:egy szép színdarabra belépő(2személyre),könyv.
Húgodnak, ha szeret Barbie-zni, biztos van egy rakat babája, szóval, mi lenne, ha vásárolnál hozzá Barbie ruhákat? Ha ügyes vagy, készíthetsz is, ebben szerintem a Nagyi tudna segíteni.
Nagymaminak én is valami szakácskönyvre szavaznék, de készíthetnéd te magad is. Veszel szép papírokat, és gyöngybetűkkel néhány receptet vésel rá, ezeket teheted egy hozzá illő, szépen feldíszített mappába, és tehetsz hozzá néhány üres lapot, hogy ő is gyűjtögethessen hozzá, és egy tollat zsinóron.
Anyukádnak készíthetnél egy CD-t a kedvenc dalaiból, akár válogathatnál össze dalokat a kedvenc darabjaiból is, már ha szereti a musicalt :) De biztosan örülne egy szép sálnak is, esetleg szép fonott tárolódobozkákat is vehetsz pár száz forintért, amiben rendezgetheti a fűszereszacsikat, recepteket, ilyesmit.
Apukádnak valami barkácsolós könyvet ajánlanék. Múltkor láttam ilyen készítsd magad könyveket leárazva 1-2 ezer forintért, de jó ötlet lehet, ha vannak vadászatos fényképei csinálsz neki egy 2010-es naptárat sk.
Ezek mind-mind olcsóbb dolgok, remélem segítettem. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!