Van még rajtam kívül más is így a karácsonnyal?
Az egész családom ,,bezsong" mikor jön,kérdezik az embert kinek mi legyen véve...de rittig nem az amire tényleg szüksége van az embernek.Ráadásba rám meg fújnak mert kijelentettem párommal(sajnos együtt élünk egy nagy házban velük),hogy nem kell senkitől semmi és mi se veszünk senkinek semmit.Erre megsértődtek...
Miért kellene egy nap miatt anyagi csődbe menni?Az év többi napján meg csak vagyunk egymás mellett.
Miért vagyunk azért rosszak az Ő szemükben mert meg merjük mondani,hogy év közben is jusson az ember fejébe a másik ne csak ilyenkor. . . ha meglát egy pulcsit,nacit stb...akkor lepje meg vele a másikat,de ne csak egy dátum miatt hülyüljenek meg.
00:10-esnek igaza van.
Ha Te nem szereted a karácsonyt, akkor nem szereted ennyi. Én szeretem és készülök rá. És nem, nem jutottam anyagi csődbe, mert nem birka módjára vásárolok, hanem már október óta gyűjtöm az apróbb ajándékokat, mert figyelek a szeretteim minden rezdülésére és tudom kinek mi a vágya. Nálam nem az számít, hogy drága legyen, hanem, hogy örömet okozzak.
Azt meg főleg nem értem, hogy megy a jópofizás. Nekem is van olyan a családomba akivel nem a jó a kapcsolatom. Neki nem vettem ajándékot, karácsonykor pedig nem találkozunk. A családommal, a szeretteimmel töltöm az időt, nem pedig álságos pofával vigyorgok a másikra. Így is lehet(ne) csinálni és akkor nem kéne fújni az évek óta divattá vált mondatot: "utálom a karácsonyt".
Csak nálunk az a helyzet,hogy egy NAGYházban lakunk (több generáció) és a többi(szülők) meg csak pár utcányira...Hiába közlöm mindenkivel,hogy engem spec nem egy nap fog meghatni az egész évből(mert Én máskor is megveszek valamit ha látok olyat mai tudom tetszene a másiknak),de Ők ezt nem foglyák fel,és nekik ez az agyrémük.Ész nélkül vásárolni mert most dec 24-e lesz!
Az év többi napján nekik nem jut fejükbe a másik.
Elhihetitek,hogy nekik is úgy jön le mint púp a hátukra,csak mert Karácsony ezért ennek szerintük így kell lennie.
Már mondtam,hogy tartsuk meg csak a gyerekek miatt,mert ez nekik nagy ,,durranás" ,de szerintük az meg úgy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!