Milyen ajándékot vegyek karácsonyra egy nős férfinak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 14:48
11/24 A kérdező kommentje:
gondoltam egy svájci bicskára....
2011. dec. 13. 15:11
12/24 anonim válasza:
Minek? Hogy az asszonyt vagy Teged bokdosson?
13/24 A kérdező kommentje:
te itt élvezkedsz?
2011. dec. 13. 15:19
14/24 anonim válasza:
Nem a kérdéshez tartozik de amúgy mi a terv? Jókat d&gni egy nős emberrel, vagy le akarod nyúlni a feleségétől? Szerelmes vagy?
15/24 anonim válasza:
Valami nagyon márkás italt, otthon pedig tudja hazudni, hogy a főnök adta, mert mintadolgozó.
16/24 anonim válasza:
Egy lábtörlőt, arról majd mindig te jutsz az eszébe, amikor sáros lábbal tapodja... de olcsó legyen, mint te!
17/24 anonim válasza:
De gonoszak vagytok. Ok, szerető, de nem csak ő van a kapcsolatban. Szerintem a férfi nagyobb bűnös, hiszen ő a házas fél. Mondom ezt feleségként. Ha a férjem megcsalna, tuti, hogy őt venném elő.
18/24 anonim válasza:
igen mondasz valamit a házasságba belefolyást én is helytelenítem, de a faszi kell hozzá ugyebár.. Meg nem ismerjük a körülményeket se, kb semmit se tudunk. Lehet már csak egy érdekházasság ahol a férfi teljesen boldogtalan, esetleg a nőnek is van valakije.
19/24 anonim válasza:
Ha az a férfi boldogtalan lenne a felesége mellett, akkor nem töltené vele a karácsonyt...
20/24 anonim válasza:
19. Azért ez nem igy van. A férjnek mindegy mennyire boldogtalan a felesége mellett, akkor is vele lesz karácsonykor. Lehet, hogy vannak gyerekek, vagy a felmenő rokonság miatt. Vagy csupán az ünnepi hangulat miatt marad otthon. Igazából mindegy, mert itt csupán találgathatunk. És el lehet itélni bárkit félinformációból is, csak nincs semmi értelme. És nem is azt a kérdést tette fel a kérdező. Hogy: Szerető vagyok, vajon helyesen teszem?
Hanem azt, hogy mit vegyen a szerelmének karácsonyra. Bár a helyes válaszhoz több infó kellene. Mennyire nyilvánvaló a kapcsolatunk a nej tud-e róla, a férj hazaviszi, vagy sem az ajándékot. A svájci bicska is jó ajándék lehet, ha a férfi örül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!