Hétezer forintból milyen ajándékokat tudnék megvenni karácsonyra, a szüleimnek?
figyi ezt csak te tudod!csak van otthon valami könyve apudnak. nem mindegy hogy vicces állattörténetek, viccek vagy hasonlo. nem mindenki szereti mindegyiket.
én anyám odavan danielle steel-ért igy nekem könynü a dolgom meg én mindig közösre veszek háztartási eszközöket. most pl palacsintasütöt vettem, tüzögépet, lyukasztot, vagy 10 tollat,rengeteg teát.mert ezekre van otthon szükség mert sosincs pénzük és ugy gondoltam akkor veszek én. és ez is csak párezer volt. körül kell nézni konyhában. nekünk 2 palacsintasütönk van de mindkettö tropa igy egyértelmü volt hogy az hiánycikk nálunk. az legalább tuti hasznos és nem a pincébe köt ki mint mittomén egy masszázsgép amit ugyase használ senki...
de ha ti el vagytok látva jo cuccokkal akkor irány a könyvespolc és nézz szét miket olvasnak.
Anyukádnak: Elma van Vliet:Anya, kérlek meséld el nekem
Partvonal kiadó, kapható a libriben is, akár netről is rendelhető. Kb.2000ft.
Ez egy olyan könyv, ami tele van kérdésekkel, anyukádnak kell kitöltenie, pl. gyerekkoráról, terhességről, szerelemről stb. És felnőtt korodban majd visszaadja neked, te pedig a könyv által mégjobban megismerheted őt. Tulajdonképpen olyan, mint egy babanapló felnőtt kiadása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!