18 éves fiúnak mit lehetne adni karácsonyra?
Figyelt kérdés
én 15, ő 18 éves és 2 hónapja járunk. Nem sok mindent tudok még róla, olyan dolgokat meg főleg nem amiből tudnék ötletet meríteni ajándéknak karácsonyra...Lécci segítsetek!2011. dec. 11. 02:47
2/9 anonim válasza:
nem ismered? akkor 2 hónapig mit csináltatok? csak keféltetek? mert ha igen akkor csak azért van veled :P
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó két kommentelő bekaphatja ^-^
Hát ő kb. annyira szerethet olvasni(tanulmányi eredményei alapján) mint én. sehogy xdd
2011. dec. 11. 03:00
5/9 anonim válasza:
Talán ezért lehet, hogy nem sikerült megtanulnod magyarul.
6/9 anonim válasza:
A karaj nagyon finom. Vegyél neki jó fél kilót a hentesnél, csomagold be szépen, és amikor átadod a barátodnak, kívánj neki boldog karajcsont!
7/9 anonim válasza:
"Hát ő kb. annyira szerethet olvasni(tanulmányi eredményei alapján) mint én. sehogy xdd"
Azért én erre nem lennék annyira büszke. Elcseszett egy generáció ez. Teljesen idióták és még büszkék is rá. Igaza van a fentinek, két hónapig mégis mi az anyátokat csináltatok? Dobd be a szokásos, gagyi közös képes baromságot, vagy plüssállatot, mert úgyis csak ennyit tudtok.
8/9 anonim válasza:
nem csodálom,hogy nem tudsz róla semmit 2 hónap után,viszont ez még nem járás,ezek alapján,ne vegyél neki semmit csak apróságot
9/9 anonim válasza:
Valamilyen psis dolog. Pl.brortvahab, vagy valamilyen illat, amit te szeretnél érzeni rajta, vagy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!