Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tudnátok nekem ötletet adni...

Tudnátok nekem ötletet adni internetes ismertséghez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ismerek netről egy lányt,még sose találkoztunk,és hát elég messze lakik,de nagyon kedveljük egymást,szal biztos fogunk találkozni,de ebben az évben már nem hiszem,hogy összejöhet,ezért hát gondoltam itt kérek ötletekhez tanácsot.

Karácsonyra interneten keresztül mit lehet adni egy lánynak? 18 éves,nagyon aranyos,szal szereti az ajándékokat,és nem az értékét nézi,hanem,hogy ki adja,és milyen szívvel.

Köszönöm mindenkinek a tanácsot,és ha lesz,akkor a kritikákat is. (Mivel sokaknál az szokott sajnos lenni,hogy segítség helyett oltogatni jön ide :P)

2011. dec. 10. 16:58
 1/3 anonim válasza:
Webkamerát bekapcsoljátok és már látjátok egymást. Vagy veszel egy fehér pólót és méterárú boltban szerintem lehet kapni olyan betűket amit rá lehet vasalni a pólóra és megmutatod neki, hogy te csináltad neki és majd ha találkoztok akkor oda adod neki.
2011. dec. 10. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
esetleg írhatsz neki levelet is és rajzolhatsz neki ( szerintem nem gagyi hanem nagyon aranyos), vagy ha mindenféleképpen vlmit tárgyat akarsz neki adni akkor csinálhatsz vlmit kézzel akár és azt is feladhatod postán!!
2011. dec. 11. 17:10
 3/3 anonim válasza:
Szerintem írj neki levelet... Kézzel írottat, mert azt nem lehet törölni és nem lesz vírusos :) Még ha rondán írsz is örülne neki, hiszen te írtad és csak neki...
2011. dec. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!