Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Na és anyunak és apunak...

Na és anyunak és apunak karácsonyra mit vegyek? Anyu 42 apu 49?

Figyelt kérdés

Anyu:hát.. fogalmam sincs kbb 2000 ből kijöjön.gondoltam könyvet de elég drága,ilyen főzéshez izék is szval vmi olcsóbb ??

Apu:neki már vettem egy kis üveg bort de mellé vmi kis ajándékot??

Segítsetek!!!

2011. dec. 9. 17:19
 1/6 anonim válasza:
89%

Én nővéremnek vettem ilyen csokis-kókuszos likőrt... 1-1500ft.

Jó még, és egyedi:

éttálca

tányérok

kávéskészlet. stb.

Anyukám mindig mindennapi használati dolgokat kér - vettem már neki ruhát, sálat, csokit, virágot... a nők valahogy ezeknek nem biztos, h. örülnek - de mondd azt, h. "függöny". na arra "benedvesednek"....:DDDD

fene sem érti ezt...:DDD

2011. dec. 9. 17:23
 2/6 Elenaaa válasza:
100%
Anyudnak valami kedveset, én most parfümmintacsomagot vettem neki, de a sütinyomó formáknak is örülnek, apudnak meg valami kis csokit, ezekkel ritkán lőhetsz félre.
2011. dec. 9. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi,jó ötletek !!!
2011. dec. 9. 17:48
 4/6 anonim válasza:
Apudnak egy üveg bor, vagy pezsgő, esetleg mellé valami csoki,borotvahab, dezodor, after shawe, anyudnak jó a sütikiszúró formák, vagy valamilyen finom kis likőr, egy szép fenyőgyertyával, hógömb. Van olyan üzlet, ahol a hógömbbe bele lehet tetetni fényképet. A fiam is ilyet kapott a barátnőjétől - közös képük van benne. Sütiskönyv - mármint receptes - nem annyira jó, mert a neten ma már mindent megtalálsz. Boldog karácsonyt, jó készülődést!
2011. dec. 9. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a hógömb jó :D
2011. dec. 10. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

anyukámnak egy csomó csatot, meg hajgumit vettem, mert abból mindig hiány van:D

Apu meg kap egy Mozart likőrt díszdobozosat.

Közösen pedig kapnak egy falra akasztható kulcstartót a kislányunk képével, plussz egy üveg bort, amiről leszedtük a címkét és ezüst filccel ráírtuk, hogy boldog karácsonyt, és mindhármunk nevét.

Apósom egy belga sör válogatást és egy sörös poharat díszdobozost, apósom barátnője pedig egy gyertyát, amit én készítek, és egy díszdobozos angelli krémlikőrt, és közösen pedig egy ugyanolyan kulcstartót, és bort, mint szüleim:)

2011. dec. 12. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!