Na és anyunak és apunak karácsonyra mit vegyek? Anyu 42 apu 49?
Anyu:hát.. fogalmam sincs kbb 2000 ből kijöjön.gondoltam könyvet de elég drága,ilyen főzéshez izék is szval vmi olcsóbb ??
Apu:neki már vettem egy kis üveg bort de mellé vmi kis ajándékot??
Segítsetek!!!
Én nővéremnek vettem ilyen csokis-kókuszos likőrt... 1-1500ft.
Jó még, és egyedi:
éttálca
tányérok
kávéskészlet. stb.
Anyukám mindig mindennapi használati dolgokat kér - vettem már neki ruhát, sálat, csokit, virágot... a nők valahogy ezeknek nem biztos, h. örülnek - de mondd azt, h. "függöny". na arra "benedvesednek"....:DDDD
fene sem érti ezt...:DDD
anyukámnak egy csomó csatot, meg hajgumit vettem, mert abból mindig hiány van:D
Apu meg kap egy Mozart likőrt díszdobozosat.
Közösen pedig kapnak egy falra akasztható kulcstartót a kislányunk képével, plussz egy üveg bort, amiről leszedtük a címkét és ezüst filccel ráírtuk, hogy boldog karácsonyt, és mindhármunk nevét.
Apósom egy belga sör válogatást és egy sörös poharat díszdobozost, apósom barátnője pedig egy gyertyát, amit én készítek, és egy díszdobozos angelli krémlikőrt, és közösen pedig egy ugyanolyan kulcstartót, és bort, mint szüleim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!